Кой тип жени не стигат до граждански брак?

Young lonely woman on bench in park

Кои жени не се омъжват?

Любопитен факт, базиран на статистиките сочи, че броят на неомъжените жени ще бъде толкова, колкото и на омъжените . Макар че има много красиви, образовани, с успешна кариера и добър начин на живот дами. Но те не успяват да намерят своята силна половинка. Често до тях застава партньор , но много пъти се оказва сателит. Каква е причината за това? Какво ги плаши? Какво не им дава възможност да станат мечтаната съпруга? Различни са причините.

Разочароващо е когато една жена закъснява за среща с 2-3 часа. Хубаво е, когато тя е пълна с изненади , но често проявяваната неточност внася стрес в контактите и връзките и вероятността да се размине с подходящия мъж е голяма.

Никой мъж не обича да знае, че той е само едно користно завоевание за дадената жена, стремяща се към демонстрация на собствения си статус.

Някои жени са твърде взискателни, толкова много, че не се  търпят. Такива приятелки или годеници са вечно недоволни , постоянно мрънкат и ежедневно насаждат негативизъм у партньора си , докато накрая го губят.

Жените , които често променят своето настроение , карат мъжете до тях да се чувстват неудобно, защото не знаят какво ги очаква следващите 5 минути.

Силните половинки не обичат дами , които непрекъснато демонстрират своите енциклопедични знания по въпроси , които ги или не ги интересуват. Пък и кому е необходимо да се четат постоянно лекции? Има си време и място за това. Важни са преди всичко  топлината , нежността и доверието в една връзка, а не опитите за доминиране.

Мъжете не обичат да съжителстват с обсебващи ги жени. Да живееш под един покрив с акула е уморително и не винаги приятно.

Много от жените обичат да се оплакват на партньора си по повод или без повод и по всякакъв повод, забравяйки, че мъжът до тях не е мазохист и , че трябва да щадите нервите му. Да споделяме и непрекъснато да се оплакваме са две различни неща.

Има , макар и рядко, мъже , които обичат да бъдат командвани от жените си. Но те са изключение. Силната половина на човечеството не иска да прекара целия си живот с диктаторка до себе си и да няма възможност да го управлява и да участва във вземането на важни решения.

Надяваме се, че тази статия Ви е била полезна и интересна. Не пропускайте да я споделите с приятели!

Оценка на публикацията
( No ratings yet )
Add a comment