Супер идеи за малка баня

Дори и най-малката баня може да се направи, така че да изглежда просторна и светла с няколко прости трика. Екипът на Kyrti.com споделя с вас, няколко елементарни супер идеи за малка баня.

 Малката баня е голям бич освен за много от собствениците на стари апартаменти, но за тези които са си взели чисто нов, модерен апартамент.  Можете да помислите дори за къртене на стена , с която ще разширите допълнително малката баня. Ако варианта за къртене отпада, то тогава остават и други идеи за визуално разширяване.

Място за съхранение в банята

Когато имате малка баня, трябва да увеличите максимално използваемата площ и да организирате възможно най-много място за съхранение. Вместо огледало над мивката, можете например да окачите компактен огледален шкаф, където да поставите козметика, парфюм и всякакви други малки неща, които винаги трябва да са ви под ръка. Под мивката можете да монтирате шкаф с чекмеджета или да поставите там мека кошница за пране.

В малко пространство всеки безпорядък веднага става забележим и визуално намалява пространството още повече. Помислете внимателно за съхранението, оставете тук само това, от което се нуждаете – останалото поставете на други места или го скрийте в затворени шкафове.

Декорация за баня

Малката баня не означава непременно да бъде и скучна. Добавете малко аксесоари и декорация за баня, които да не претрупват пространството, а напротив – да подобрят цялостното впчеталение и да отклонят размера от малките размери. Това могат да бъдат ароматизирани свещи, красива бутилка на рафт или цвете в малка ваза – всичко това не заема много място, но придава индивидуалност на пространството и го прави стилно.

СВЪРЗАНИ ТЕМИ:  Качествени оригинални маратонки за всеки вкус

Огледало за баня

Изключително добър вариант за малка баня е избора на огледален гръб, който визуално ще увеличи прощта на вашата абня и ще създаде оптичен ефект. Имайте предвид, че колкото повече светлина прониква във банята, толкова по просторна изглежда тя. Използвайте ярки горни светлини и осветени огледала, за да сте сигурни, че няма тъмни, лошо осветени ъгли, които да подчертават тясното пространство.

Оценка на публикацията
( No ratings yet )
Add a comment