На какво да наблегнем при избора ново жилище в София

Закупуването на ново жилище в София не е нещо, което правим повече от един път на 10 години. Съществуват изключително много специфики, особено за Столицата на България, които бихме желали да Ви споделим в настоящата статия, като вярваме, че те ще подпомогнат читателите, тези от Вас, които са решили да се местят в градът, който дава най-добро бъдеще в България, а именно – София.

На първо място, много важно е да определите бюджет. Апартамент се купува най-лесно с бюджет. Ако сте пестеливи, имате възможност от подпомагане, било то от семейство, било то от финансова институция, то трябва ясно да определите бюджетът, който сте готови да инвестирате за закупуване на апартамент.

Строителната компания, към която да се насочите също е важен елемент от процедурата по закупуване на ново жилище.

Тук е мястото ясно и точно да заявим, че заобикаляйки фирмите, предлагащи недвижими имоти, то можете да спестите една голяма част от спестените пари, и естествено, да ги инвестирате в нещо друго, като например в обзавеждането…

Т.е. искаме да кажем, че можете да търсите жилищни кооперации, апартаменти, директно от строител. Повечето строителни компании, опериращи на територията на град София притежават уеб сайтове, фирмени каталози, където представят и наличните жилища за продан. Именно по този начин, без да се налага да губите време в обиколки, можете да придобиете представа  какви апартаменти се продават от дадената компания.
Естествено, търсенето може да започне с компанията BLD.bg, като в този ред на мисли Ви препоръчваме да разгледате проект MONA, който представлява голяма жилищна сграда, която предстои да бъде завършена в средата на 2020 година, но в която можете да се включите, или пък да харесате имот.

Наличните апартаменти, от които можете да избирате са повече от сто, а видът, разположението, изложението и други подробности можете да разгледате на официалия сайт на компанията.

Като обобщение можем смело да заявим, че локацията на жилището, площа, външният вид, разположението на стаите, квадратурата са сред най-важните фактори, но всичко зависи от планувания бюджет.

 

Оценка на публикацията
Add a comment

Blue Captcha Image
Refresh

*