Избор на подходящ подарък за половинката по повод Свети Валентин

Избор на подарък за 14 февруари

Свети Валентин е съвсем скоро.. Вие готови ли сте с подаръците си за 14-ти февруари?

Как да изберем подходящ подарък за половинката си?

Днес, да направиш подарък на човекът до теб, не е просто задължение, а нещо повече  – мил жест, който би направил така, че  половинката ви да бъде приятно изненадана.

Повечето от Вас много добре знаят, че когато правите подарък, то човешкият организъм отделя ендорфини, които се явяват хормони на щастието.

Позволете ни да Ви разкажем повече за „молекулите на щастието“, каквото е и наименованието в разговорен вид.

Ендорфините са открити през  1975 година, като за откривател се смята Джон Хюз , който с  неговите сътрудници успяват да достигнат до добри научни резултати.

Те се освобождават през гръбначния мозък  и правят така, че човешкия организъм да изпитва  чувство на благополучие, както и изолират болката и тъгата.

Можем да кажем, че ендорфините са подони на морфина. Именно чрез ендорфините знаем какво е удоволствие, щаствие, положителна емоция. Човек с ниски нива на ендорфини е безсърдечен, безчувствен и не може да се радва на живота пълноценно.

Е, стига толкова за ендорфините, да преминем към подаръците и техния избор…

Етапът по правене на подарък, от самата идея, от самите мисли, до момента в който подарявате нещото, било то аксесоар, сувенир, дреха, или каквото се сетите, прави така, че Вие, този, който прави подаръкът, да изпитва истинско задоволство.

Когато отсрещната страна бъде изненадана, тя също изпитва подобни чувства, което автоматично означава, че и двете страни стават една идея по-позитивни, щастливи и с повишено ниво на ендорфини

И така, да се върнем на най-важното, а именно как точно да изберете правилния подарък за половинката?

Съвети за избор на подарък, подходящи за Свети Валентин

Съветът, с който ще стартираме е много важен, а именно да имате желание. Желанието – то е най-важното нещо, за да се получи приятна изненада. Имате ли желание, ще постигнете страхотен резултат.

Вторият ни съвет – попитайте приятел, който да Ви съдейства с идея за подарък. Например, ако сте млада дама, която иска да изненада партньорът си, то спокойно можете да се посъветвате за идея с най-добрата си приятелка.  Със сигурност ще получите още минимум едно предложение.

Съвет номер три е да изберете подарък, който ще бъде полезен и практичен. Никога не сме били фенове на парфюми, на тениски, на нещо, което след месец ще излезе от употреба .  Съветваме Ви да помислите за нещо, което ще остане дълго време, например сувенир, аксесоар, нещо за   душата, ако позволите така да се изразим.

Съвет номер 4 – не на всяка цена подаръкът трябва да е изключително луксозен и скъп. Повярвайте ни, не е задължително да давате хиляди левове за подарък, и на всяка цена той да е от висок ценови клас, че да впечатлите половинката си. Понякога с едни петдесет лева можете да изберете толкова креативен подарък, че да оставите траен спомен във Вашият партньор.

Е, всеки би пожелал да получи ново Мазерати, струващо стотици хиляди евро, но дали някой може да си го позволи, това е важният въпрос… Ние Ви пожелаваме скоро да можете да си го позволите, но нека бъдем реалисти. Малко са хората, можещи да си позволят подобни луксозни играчки.

Можем да Ви представим още много съвети за избор на подарък, но по-горе  смятаме, че Ви представихме някои от най-важните. Бъдете смели с избора си и правете подаръците с позитивно настроение. Всичко останало ще се нареди.

И така, освен съветите, които получихте по-горе, представяме и списък с някои от актуалните предложения за подарък:

 • Аксесоари и бижута;
 • Ваучер за почивка, СКИ уикенд, курс за подобряване на компетенции или друг сходен тип подарък;
 • Марков парфюм – трябва много да внимавате, да не попаднете на аромати, които не се добадат на получателят…
 • Обувки – нов чифт обувки винаги би се приел добре, особено от дамите;
 • Луксозен ключодържател, предложение, което до голяма степен попада и в секцията “аксесоари и бижута”, но се откроява със своята практичност, изгодна цена, начин на употреба;
 • Интересна книга;
 • Организирано събитие, например плануван поход в планината, разходка с кану-каяк, други подобни;
 • Яка дреха, например блуза, суитчърт, анцунг;
 • Карикатура – нещо наистина креативно, което може да включва карикатура на Вас с половинката, а може и само половинката;
 • Логическа играчка, например интерактивен пъзел;
 • Поле с делтапланер, или пък със самолет, нарпимер над Седемте рилски езера;
 • Ако човекът си пада по екстремни спортове – дрифт участие със състезателни коли;
 • Плик с пари и картичка – нещо интересно, което означава, че получателят сам ще може да си избере подарък;
 • Ваучер за онлайн магазин на определена стойност, или пък ваучер за любим традиционен магазин в даден мол.

Е, надяваме се, че благодарение на този списък ще подберете правилните подаръци и ще всички ще бъдат доволни и щастливи.

Рейтинг
product image
Общ рейтинг
5 based on 3 votes
Марка
Подаръци с любов
Продукт
Подарък за Свети Валентин - 14 февруари
Цена
EUR 0
Оценка на публикацията
( 2 assessment, average 5 from 5 )
Add a comment