Интериорен дизайн на градска къща

Искате да направите ремонт на градска къща до ключ и планирате първо да изберете дизайна на градската къща?! Това е абсолютно правилното решение. В края на краищата градските къщи до голяма степен се различават от апартаментите, поне по това, че повечето от тях са разположени на няколко етажа. 

Между другото, този тип жилища бързо набират популярност в София  и Софийска област. И за да разработите проект за интериорен дизайн индивидуално за вас, а компанията „Ем Строй Ремонти” ще ви помогне да направите модерен, висококачествен и основен ремонт на апартамент. Нашето студио за дизайн и ремонт в София работи от 2010 г. и, повярвайте ни, имаме какво да ви предложим.

Поръчайте дизайн на градска къща

Не е толкова важно дали градската къща се намира в града или извън мегаполиса, основното е, че като изберете този начин на живот, трябва да организирате всичко за себе си възможно най-удобно. Както знаете, животът в градска къща е различен от притежаването не само на апартамент, но и на собствената ви къща.

Като минимум това се дължи на факта, че поне една стена ще граничи със съседите си. Тоест, ако не си струва да се притеснявате за звукоизолацията на стените на къщата, тогава тук трябва да обърнете малко внимание на този въпрос. Оказва се, че изглежда, че живеете в собствена къща, но в същото време има свои собствени характеристики. Що се отнася до дизайна, той е задължителен. Все пак планирането на стилни функционални стаи на два или дори три етажа е много по-трудно, отколкото дори в просторен апартамент.

На какви точки да обърнете внимание, ако искате да направите добър интериорен проект

Няма да говорим за това колко е важно да се направи функционално оформление и да се мисли върху дизайна на инженерните мрежи. Това е необходимо както за апартамента, така и за къщата. Единственото нещо е, че тук често няма вътрешни прегради, което ви позволява да не ограничавате полета на въображението на дизайнера в тяхното устройство. И така, какво е важно и необичайно в сравнение с работата по проектирането на апартаменти:

 • Функционалността на помещенията, като се има предвид, че сградата е на няколко етажа. Това е, например, за да не се налага да тичате по стълбите до банята, тъй като тя не е била предвидена на приземния етаж. Обикновено има определени стандарти, с които много собственици на имоти се чувстват комфортно. Да приемем, че кухнята-всекидневната се намира на 1-вия етаж, а спалнята е на втория. Освен това други стаи, които собствениците не искат да парадират, се намират на 2-ри или трети етаж. Това могат да бъдат офиси, съблекалня, родителска спалня и баня.
 • Доста често дори градските къщи с малка площ (80-100 м2) са  двуетажни или триетажни. Тоест стълбището в градската къща е много важен структурен елемент. Но не само, защото заема доста голяма площ, използва се ежедневно от всички жители. Така че трябва да е безопасно, удобно и да се вписва перфектно в интериора. Като правило разработчиците продават недвижими имоти, където вече има стълбище, често бетон, и се изисква само неговото завършване. Но в някои случаи купувачите сами поръчват производството му, като избират материали не само за декорация, но и за конструкцията. Желателно е в същото време да не заема твърде много място и визуално да не прави пространството по-тежко.
СВЪРЗАНИ ТЕМИ:  Нови модели лаптопи Acer от серията Aspire

Какво е включено в дизайнерския проект на градска къща

Както при разработването на всеки интериорен проект, има задължителни компоненти. Тоест съставът на произведението не се различава много от вече познатия списък. Ако все още не сте запознати какво включва, тогава припомняме за какво говорим:

Началото на сътрудничеството и измерванията в градската къща

Проектантът посещава обекта, за да вземе точни и правилни размери. Вашето първо запознанство с интериорния дизайнер на „Ем Строй Ремонти” ще постави началото на едно ползотворно сътрудничество. Сигурни сме, че нашият професионален служител ще успее да улови всички ваши желания и изисквания относно това как ще видите градската къща след ремонта.

Подробно задание и въпросник

В „Ем Строй Ремонти” подхождаме много отговорно към всички въпроси. Затова, независимо колко подробно сте казали на дизайнера вашите желания, за нас е важно да се разберете правилно. За целта се провежда писмено проучване, при което клиентът отговаря на въпроси, които позволяват изготвянето на подробно техническо задание.

Разработка на интериорен проект

Комплектът документи включва чертежи за строители, планове и скици, всички стенни разработки с посочване на площите и количествата на използваните материали, списък на довършителните работи. Освен това, за разлика от идейния проект, пълният дизайнерски проект включва реалистична 3D визуализация и списък на оборудването и мебелите.

Защо трябва да проектирате градска къща с Ем Строй Ремонти

В нашата работа не използваме шаблони, а всяко решение за организация на пространството и стилистични характеристики се избира индивидуално за клиента. Съответно няма да получите резултат, който да се хареса на всички. Ще получите резултат, който определено ще ви хареса. И не само визуално, но и тактилно и като комфорт и удобство за обитаване. А сега нека кажем няколко думи за ползите от сътрудничеството с нас:

 • „Ем Строй Ремонти” не е просто екип от професионални дизайнери, ние сме професионалисти в областта на дизайна и ремонта. Тоест предлагаме да направим ремонт на градска къща до ключ с нашите сили.
 • Ние предоставяме абсолютно всички услуги без посредници, тъй като „Ем Строй Ремонти” разполага с всички специалисти в персонала за изпълнение на проекта от нулата до завършване на ремонта.
 • Всеки служител в екипа на „Ем Строй Ремонти” е висококвалифициран майстор на занаята с богат опит. Избрахме служители от стотици кандидати, те редовно подобряват уменията си и винаги са наясно с актуалните тенденции.
 • „Ем Строй Ремонти” работи без предплащане за работа, което е приятен и важен момент за вас. Необходимо е да се страхувате от “специалистите”, изискващи авансово плащане.
 • Цената на работите по проектиране и ремонт винаги е фиксирана и посочена в Договора. Не ви очакват неприятни изненади, ние не правим дъмпинг в началото, за да можем след това да ви бомбардираме с допълнителни договорки за увеличаване на цената.
 • Фирмата ни винаги спазва сроковете. Освен това, според условията на договора, ние ще ви платим неустойка, ако не изпълним някой от етапите навреме. Между другото, плащането за услугите на нашата компания е обвързано с етапите.
 • Даваме законови гаранции за всички видове работа за период до 5 години.
СВЪРЗАНИ ТЕМИ:  Проектирай сам дневната си с модулна секция

Имам ли нужда от оценка за ремонт на градска къща

Определено е необходимо и подробно и разбираемо за вас до последния лев. В противен случай може да се окаже, че разходите няма да са целеви и бюджетът за ремонта ще бъде изразходван преди да се стигне до обзавеждането. Между другото, едно от сериозните предимства на наличието на дизайнерски проект е, че още преди началото на ремонта определено ще разберете колко ще ви струва той. В края на краищата, декларациите, които са част от проекта, предвиждат всичко, до определяне на номерата на артикулите за тела и мебели. Тоест не е нужно да ходите на пазар с мостри на плочки и тапети. Това ще спести време и пари.

Какъв интериорен дизайн на градска къща е търсен днес

Много зависи от вашите вкусови предпочитания. В края на краищата градските къщи, за разлика от къщата, не е задължително първоначално да избират определен стил. Ако къщите могат да бъдат например от нарязани трупи, когато стилът Loft не е подходящ, тогава всичко е по-лесно с градските къщи. Като правило те са доста типични отвън, но вътре вие ​​сте свободни да създадете стила, за който винаги сте мечтали. И все пак какви са тенденциите днес?!

 • Класически интериор, който винаги е на мода
 • В духа на времето и използвайки високотехнологични решения – Hi-Tech
 • Модерен, където можете да добавите спретнати нотки на еко стил
 • Има много любители на нежния и изискан Прованс
 • Ако няма желание да подходите към въпроса твърде креативно, тогава можете да изберете винаги актуалния кънтри стил.

Какъвто и стил на декорация да изберете, дизайнерите на „Ем Строй Ремонти” ще му вдъхнат живот, използвайки професионални техники и прилагайки вашите предпочитания за облицовки и обзавеждане.

СВЪРЗАНИ ТЕМИ:  Форумът на град Благоевград

Какво определя разходите за ремонт на градска къща

 • Площ на стаята
 • брой етажи
 • Избрана стилова посока
 • Сегмент за ремонт
 • Използване на изключителни дизайнерски решения

Можете да разберете цената за проектиране на градска къща в „Ем Строй Ремонти”, като се свържете с нас по всеки удобен начин.

Ами ако купите реновирана градска къща?

Ако по този начин искате да спестите пари за довършителни работи, тогава е малко вероятно да успеете. Най-вероятно няма да сте много доволни от опцията, предложена от разработчика. И не само финалът ще трябва да бъде преработен. Всяко усъвършенстване на комуникациите за добавяне на осветление или контакти вече е основен ремонт на градска къща.

В крайна сметка, за това трябва да демонтирате материала и да изкопаете стените. И по принцип разработчиците много рядко предлагат реновирани градски къщи за покупка. В крайна сметка в дома си, макар и не самостоятелен, всеки иска да създаде уникална атмосфера. Дизайнерите на „Ем Строй Ремонти” ще се радват да ви помогнат с това. И ако искате да направите висококачествен ремонт с нашите сили, тогава ние ще започнем груб ремонт на етапа на създаване на проект. 

В края на краищата, както майсторите, така и дизайнерът работят в тясна връзка, решавайки всички проблеми, които възникват в процеса. Винаги пестим времето на нашите клиенти и не ги натоварваме с ремонтни проблеми. „Ем Строй Ремонти” се справя отлично с организацията и координацията на работата в обекта.  Обадете се на 0896221099

Оценка на публикацията
( No ratings yet )
Add a comment