Ароматите на Clinique, които са най-подходящи за носене през пролетта

Настъпилият пролетен сезон със сигурност ни вдъхновява и ни предизвиква да включим някои нововъведения в ароматната си колекция. Убедени сме, че и вие държите на качествената парфюмерия – ето защо сме наистина нетърпеливи да ви споделим, че любимата на мнозина марка Clinique е съсредоточила вниманието си не само върху производството на висококачествена бяла и декоративна козметика, но и съвпем успешно имплементират уменията си в производството на парфюми.

Фокусът на днешната статия е съсредоточен върху няколко дамски парфюма от Clinique, за които считаме, че са особено подходящи за носене през пролетта. И тъй като дългоочакваният сезон е вече настъпил, с радост бързаме да ви представим ароматите, които ще ви вдъхновят и ще допринесат с много добро настроение за създаване на наистина страхотна и впечатляваща визия.

Ето кои са парфюмите на Clinique, които препоръчваме с две ръце за включване в пролетната ароматна колекция

Happy е дамски парфюм от марката Clinique, притежаващ впечатляващ състав от ароматни есенции, правещи го наистина подходящ и предпочитан за пролетно носене. Пролетният сезон е време, безспорно предразполагащо към по-нежни, ефирни и неангажиращи есенции. Нека оставим по-тежките и плътни благоухания за есента или зимата и да насочим вниманието си към подчертано плодовите, цитрусови и флорални аромати. Happy by Clinique събужда вниманието ни с букета си от съставки като ябълка, сливи, бергамот, фрезия, лилия, роза, орхидея, мускус и кехлибар. Категорично смятаме, че едва ли бихме успели да открием по-пролетен аромат.

Друго ухание от Clinique, на което бихме искали да спрем вниманието си, е Happy Heart. Нежният розов флакон ни провокира да тестваме аромата и веднага го причислихме към желаните аромати. Свежестта от мандарина, кайсия и краставица ни посреща с връхните нотки, които умело и плавно преминават в сърцевина, изградена от морков и хиацинт. Необичайната комбинация продължава с есенциите от сандалово дърво и бели дървесни акорди.

СВЪРЗАНИ ТЕМИ:  Всички луднаха по стикерите за коли

Разбира се, прекрасните парфюми на Clinique с лекота можем да съчетаем и с декоративната им козметика

Както споменахме вече по-горе, изящната визия зависи не само от употребата на прекрасни парфюми, но и от досега с висококачествена декоративна козметика. За щастие Clinique са изключително популярни с производството на наистина висококачествена и дерматологично тествана декоративна козметика. Гримовете им заслужено са си спечелили име на любими и много търсени козметични продукти, на които не една и две дами залагат в създаването на ежедневния си макиаж.

Убедени сме, че вече нямате търпение да обновите парфюмната си и козметичната колекция за пролетта. Снабдяването с нови продукти със сигурност ни дава така необходимия ентусиазъм за полагане на грижи за външния си вид – време е наистина да заблестим.

Оценка на публикацията
( No ratings yet )
Add a comment