Кога да експериментираме и да излизаме извън зоната си на моден комфорт?

Най-подходящият момент е лятото. Тогава сякаш е позволено да сложите всичко, което поискате и то няма да изглежда така странно. Ако сте си пожелали да имате екстравагантен вид, то давайте смело – това важи както за обувките ви, така за аксесоарите и дрехите, че дори и съчетанието им.

Металният отблясък или повърхност на летните обувки е изключително модерен и този сезон. Той се доказа на пазара като придава на визията ви уникалност и шик. Говорейки за такива модели, нямаме предвид само златистите и сребристите разновидности, а всички цветове с метален завършек. Ако това ви идва в повече с определен вид облекло, то ги съчетавайте с едноцветно такова.

Обувки с каишка

Освен, че са красиви и са удобни, защото допринасят за стабилността на обувката да се задържа на крака ви. Вечерните модели представляват обувки на висок ток, като на каишката са поставени различни видове капси или шипове, които ги правят екстравагантни. За ежедневна употреба, можем да ви предложим сандали на платформа или равни такива, които отново могат да бъдат с каишка около глезена.

Летни обувки от футуристичен тип

Ток може да развихрте въображението си и да си представите какви ли не обувки, до най-чудатите модели. Цветовете се съчетават безразборно, а моделите са доста нестандартни. Токът на обувката може да има всякаква геометрична форма, като се съчетава с ципове, капси, шипове на всякакви места. С такъв тип обувки няма как да не се откроявате от останалите и да останете незабележими.

Обувките с дебел ток и плътна платформа в предната част, също са доста предпочитани за сезона. На пръв поглед и на първо време създават впечатление за грубоватост, но са изключително удобни и подходящи за ежедневна употреба. От една страна тялото ви се чувства стабилно, а от друга имате височина и издълженост. Най-често тези модели се изработват в различни видове цветове, които ги правят свежи и приятни на визия.

Източник: https://mes.bg/damski-obuvki

Добави мнение по тази тема

Вашето име*:

E-mail (няма да бъде видим за ботове и спамъри)*:

Адрес на сайт:

Коментар:

Blue Captcha Image
Refresh

*

CommentLuv badge