Специфични жила за Вашето превозно средство
Фирмата Микрон Доцев е една от най-добрите на родния пазар, предлагаща специфични жила, повдигащи механизми, бутони и панели, както за стари модели, така и за съвременни МПС-та.
Предлага продукти на едни от най-сериозните и утвърдени марки в областта, каквито са: KAGER, TOPRAN, BLUE PRINT, JAKOPARTS, FERODO, ATE, LuK, SACHS, LEMFÖRDER, TEXTAR, JURID, SPIDAN, TRW, HELLA, BILSTEIN, NK, MEYLE, JAPANPARTS, VAICO, LPR, ASHIKA, NIPPARTS, SASIC, JP GROUP и други. Едва ли има читател, който да не е срещал поне една от марките, изброени по-горе.

Ако имате проблем, който е нетрадиционен, касаещ съединител, механизъм, но Ви трябва жило, то фирмата, която ще Ви помогне е Микрон Доцев.

Сайтът е изключително удобен, като можете да избирате в лявата горна част спрямо различни критерии. Например, можете да изберете тип основна категория, сред които са автомобили, бусове, камиони, мотоциклети, яхти, селскостопанска техника и други, а на следващия ред – марката и моделът на превозното средство. Сами ще се удивите от лесната подредба, чрез която най-бързо и удобно ще можете да поръчате необходимите жила за съединител. Позволете ни да споменем и няколко думи за екипът на Микрон Доцев ЕООД Компанията е тясно специализирана в предлагането на всякакви жила, било то за съединител, за скорости, жила за врати, механизми за затваряне, повдигане, придвижване и всякакви други, сходни. За качеството и коректността на компанията говори самото основаване, което е през далечната 1989 година.

Малко фирми могат да се похвалят с толкова години предлагане на продукти за родния пазар. Освен дългогодишна практика, можем да отчетем, че екипът е сертифициран, специализиран, с умения за справяне и с изключително специфични ситуации и случаи. Нека дадем пример. Често даден механизъм, особено на по-специфични автомобили, например на ретро автомобили, или пък на модели, които са рядко срещани в България, изисква специфични умения, жила и механизми, които не всеки магазин за авточасти предлага. Именно и в този случай, компанията е изключително силна. Можем да добавим към написаното до този момент, че екипът е силно мотивиран, желаещ да доведе докрай задачите, предоставени от клиентите. Клиентът – именно старанието, професионализмът и грижата са в негова чест. Традицията, черпеща вдъхновение от натрупания опит и новите идеи създават стремеж за максимална полезност на всеки клиент!Освен предлагане на артикули, компанията предлага ремонт на дискове, лагери, отстраняване на проблеми със стъклоповдигачи, монтаж и демонтаж на всякакви жила и механизми, ремонт на брави на автомобили, както и на шибедаси. Както сами можете да се уверите, услугите, предлагани от компанията са разнообразни, но насочени в една специфична област, област, в която не всеки сервиз може да Ви съдейства.

В обобщение на написаното  смело можем да заявим, че  стигне ли се за подмяна на жила, имате ли проблем с вратите и прозорците на Вашето превозно средство, то фирмата е ясна! Бързо и експресно съдействие можете да получите, позвънявайки на телефон 0898473031, но в работно време.

Не е тайна за повечето от Вас, читателите на сайта, че повечето клиенти, от забързаното ежедневие, вместо да търсят в Интернет, предпочитат директна поръчка на жила и аксесоари, директно по телефона, именно и поради тази причина Ви оставяме телефон за поръчки, съвети и мнения.

Източник: ТопБГ

 

 

Добави мнение по тази тема

Вашето име*:

E-mail (няма да бъде видим за ботове и спамъри)*:

Адрес на сайт:

Коментар:

Blue Captcha Image
Refresh

*

CommentLuv badge