Защо да изберете круиз в Средиземно море?

Имате нужда от пълна почивка? От истинско скривалище от проблемите и ежедневието? Най-добрият начин да осъществите желанието си е да избягате по море. Изберете си някой от многобройните круизи, които се предлагат. Нашият съвет е да обърнете специално внимание на вълшебните круизи в Средиземно море.

Защо точно на тях?  Защото тези круизи предлагат всичко, от което се нуждаете:  лукс, перфектно обслужване, разглеждане на невероятни културни съкровища, посещение на впечатляващи исторически паметници и вълшебна природа. Освен това средиземноморският климат е много подходящ за такъв тип почивка. За да обобщим: който и от круизите в Средиземно море да си изберете, ще имате храна за мозъка, наслада за очите и сърцето и страхотно време, за да се радвате на всичко.

Звучи ви чудесно, но мислите, че такава почивка няма да ви е по джоба? Всъщност, особено ако се възползвате от last minute офертите за круизи в Средиземно море, пътуването ще ви излезе доста евтино. Във всеки случай разходите ще са по-малко от тези, които бихте направили, ако пътувате с кола, влак или автобус. Просто при круизите всичко влиза в началната цена – спането, храната, голяма част от забавленията. Както знаете, плащането на цена на пакет винаги излиза по-евтино. А и по-удобно.

Няма нищо по-романтично от средиземноморски круизи. Едната сутрин се събуждате в Атина, а на следващата италианците на пристанището ви посрещат с възгласи: „Bella!”.

Убедихме ли ви?

Сега започва чуденето – кой от многобройните круизи да изберете. Отворете картата и я разгледайте внимателно. Изберете си дали ви се ходи на изток или на запад. После проучете предложенията на поне две – три фирми за круизи в  Средиземно море. Всяка предлага различни удобства, дестинации и маршрути. В зависимост от това колко луксозно искате да е пътуването ви, можете да си изберете и пакет на много разумна цена.

За да ви насочим, ще ви подскажем, че най-желани от туристите са тези круизи, които включват посещения на Рим, Венеция, Флоренция и Чивитавекия. Първите три места отдавна сте ги посетили? Тогава разгледайте други предложения, които включват в маршрута си Хърватска, Турция и Гърция. Няма да съжалявате, а в края на пътуването ще бъдете буквално пристрастени към този начин на почивка.

Всеки, които е ходил на поне един от тези круизи иска да отиде отново. И с право – има още толкова много да се види, усети и опита, докато плавате из Средиземно море. Затова не се колебайте. Напишете в google „круизи Средиземно море” и започнете да организирате своето бягство в рая.

Оценка на публикацията
Add a comment