Закупуване на тонколони: трябва да знаете това

Нямате представа за какво става въпрос щом чуете характеристика на тонколона? Не се притеснявайте, тук ще ви покажем всичко, което трябва да знаете.

Има някои проблеми, на които трябва да обърнете внимание, когато купувате тонколони : В допълнение към размера на стаята и дизайна, тук можете да разберете и всякакви различни функции.

 Определете целта си!

Първото нещо, което трябва да имате предвид, е каква цел трябва да служат новите тонколони. Има различни видове тонколони в зависимост от ситуацията и употребата. Можете да потърсите в интернет, след като определите целите си.

СЪВЕТ: Ако сте в самото начало, бихме препоръчали добър чифт тонколони за лавици . След известно време можете лесно да ги смените с буфер.

Това обаче зависи много и от това в колко голяма стая ще бъдат тонколоните.

Тонколонаите за лавици са точно за малки и средни стаи.

Тонколоните на пода вече запълват доста големи помещения с достатъчно звук.

Има и много Hi-Fi приятели, които искат да разширят системата си в система за домашно кино с течение на времето : В допълнение към буфера, към системата се добавят централни тонколони или допълнителни тонколони.

Като алтернатива сега има мощни набори звукови ленти с буфери , които често могат да имитират повечето функции на системата за домашно кино.

 Помислете за размера и дизайна!

Освен това имайте предвид, че тонколоните трябва да са разположени във вашия хол например. Независимо дали става въпрос за компактни тонколони за лавици или плътен буфер – помислете добре къде сте поставили оборудването си!

От една страна, тонколоните и озвучителните системи са доста забележими : Ето защо те също трябва да се вписват в помещението по отношение на външния вид.

От друга страна, правилното разположение на тонколоните  също е силно свързано с качеството на звука. Съчетайте вашите изисквания и амбиции с разположението на апартамента или къщата в която живеете.

Оценка на публикацията
Add a comment