Днес ще попиша за политика и ПР, и по-скоро за това как не се прави и как със сигурност ще се стовари голям гняв от страна на народа към простоватия премиер на РБ.
Днес бе ден в който реших да погледам малко телевизия – български канали – “порзаходих” се из каналите и навсякъде чух Б.Б предлага … Б.Б сряза … Б.Б откри и т.н.т.

Отвтратих се, пуснах Нешънъл джиографик и за жалост и там: реклама Fairplay – кампанията, която първи водещата телевизия у нас стартираха и пак се ужасих и спрях телевизора.
Изводи: В момента телевизията манипулира овцедушието, от километри си личи. Спрете да ги гледате хора, за да бъдете по-щастливи.

Аз не гледам от години, чувствам се добре. Спрете и Вие. Не може да гледаме нещо, което само ни натоварва, а не развлича, както и не ни информира правилно, точно и ясно, а постоянно ни намеква кое е доброто – в случая Вожда – че той е едва ли не малко над Всевишния…..

Снимка: неизвестен потребител в Facebook

Наистина ми идва в повече и ме боли, че повечето от Вас не го осъзнавате, спрете да ги гледате.
Те промиват мозъците ви….

Връщам се на заглавието – за вожда – то със сигурност голяма тежест ще му се стовари… и друго – относно хванатите кораби превозващи забранени вещества – лично аз вярвам, че вожда има пръст – тази пратка щеше да му подсигури още едни избори – мое мнение

Вие какво мислите? 😉

Добави мнение по тази тема

Вашето име*:

E-mail (няма да бъде видим за ботове и спамъри)*:

Адрес на сайт:

Коментар:

Blue Captcha Image
Refresh

*

CommentLuv badge