trol

снимка: nyamamideya.blogspot.com

Интернет е толкова привлекателно място. Има всичко и за всеки. Хора от цял свят споделят виждания, идеи, предложения.

Чрез Интернет се ограмотяваме, учим, развличаме и какво ли още не…

Трудно може да си представим и ден без достъп до мрежата.

От самото създаване, та до ден днешен, Интернет си има и врагове. Враговете са тези, които биват засегнати от Глобалната мрежа.

Ще припомня на читателите, че Барак Обама, преди да стане президент, имаше много мощна Интернет кампания. От там  и родните политици масово “атакуваха” интернет с цел по-добър пр и рейтинг.

Обаче! Както всички знаем, когато говорим за политика, винаги има злодеи, хора, които обичат негативното и това, да рушат, да всяват страх, омраза, само негативни емоции.

Как точно се появиха троловете в България и за коя партия работеха най-активно – това ще оставя на Вас да споделите в коментарите. Друг е въпросът, че в статията ще Ви споделя информация за това как точно да разпознавате троловете.

Съществуват няколко начина, по които да познаете троловете. Преди да ги споделя, ще Ви кажа какво точно правят и как се ситуират.. Според мен (по информация на познати и приятели) във всяка партия има поне по двама, които следят за провокации и им се спуска заповед да пишат в подкрепа на дадени лица. Ето тук е мястото да дам решение на този проблем: Да блокираме IP адресите на партиите. Мисля си, че лесно можем да се обединим и да направим списък с IP адреси на тролове, който бързо да споделим между всички медии. По този начин троловете ще бъдат игнорирани.

 

Защо троловее са опасни? Защото в България биваме лъгани и заблуждавани 25 години. Интернет е едно от малкото места, където можем да получим обективна преценка за ситуацията. Тарикати и хора с много власт, да го нарека ОЛИГАРСИ нямат интерес от това и правят всичко възможно да ударят.

Именно те “разяждат” или “съсипват” Интернет.

Молбата ми е някой ако е бил трол, по молба на ръководител да сподели в коментарите какво точно е правил – може и анонимно да го направи. Ще ни бъде полезно!

 

Очаквам също и идеи и мерки, чрез които да се преборим с този огромен проблем за Интернет.

Добави мнение по тази тема

Вашето име*:

E-mail (няма да бъде видим за ботове и спамъри)*:

Адрес на сайт:

Коментар:

Blue Captcha Image
Refresh

*

CommentLuv badge