Съвети за избор на килим по Интернет

Как да изберем правилния килим. 8 практически съвета, които да вземете предвид.

От точния размер до перфектния цвят, според вида на помещението и основната му функция, всички тези въпроси възникват при избора на килим, който, както знаем, придава характер и индивидуалност на околното пространство на помещението. Освен това, килимът е перфектната инвестиция, за да добавите нотка цвят и топлина към всяка част от вашия дом. Днес сме Ви подготвили 8 практични съвета, които ще ви бъдат от полза, когато избирате най-добрия килим за вашия дом по Интернет.

Защо да изберете килим? За да запълните пространство или просто да направите студен или дървен под по-удобен.

Какви са вашите домашни навици? Преди да закупите един (или повече) килими, преценете всички практически аспекти на наличието на килим във вашия дом. Като всяка друга мебел, всъщност дори килимите трябва да се адаптират към начина на живот във вашето пространство, като се противопоставят на износването, петната и присъствието на деца или домашни любимци

Мокет за всяка стая и нейната функционалност. Различните килими се адаптират към различни области. Друго нещо, на което трябва да обърнете голямо внимание, е стаята, в която искате да го поставите и как планирате да го използвате.

Пропорции и местоположение. За да създадете максимален ефект, помислете за пропорциите на килима и се опитайте да поставите мебели (легло, маса, диван), така че да не излизат извън ръбовете на килима.

Размер. Никога не забравяйте да измервате пространството, предпочитайки да се доверите на инстинкта или да познаете района. Всъщност килимът е: един от малкото аксесоари, които пасват най-добре на всяко пространство и имат точните размери.

СВЪРЗАНИ ТЕМИ:  5 съвета за избор на офисни площи под наем

Стил. След като оцените най-практичните аспекти, преминете към стила. Интериорните дизайнери казват, че килимът трябва да бъде едно от първите неща, които трябва да имате предвид, когато декорирате стая, което улеснява съчетаването на тапети, боя и аксесоари.

Цветова палитра. Като цяло неутралните нюанси са вечни и озаряват пространството на стаята. Но ако се чувствате адреналиново и искате домът ви да отразява индивидуалния ви стил? Добавете килими с ярки шарки, геометрични форми, като същевременно избягвате да криете всички тези екстри под мебелите.

Материали. Дори при избора на материал за вашия килим, най-добре е да вземете предвид не само личния вкус, но и вида на помещението и функционалното му предназначение.

Финални думи

Да закупите килим по интернет не е никак лесна задача! Много често, при неправилно снемане на размерите, се получават разминавания, което води до недобра комуникация между клиент – търговец. Бъдете подготвени, за да подберете най-правилният килим за Вашето жилище.

.

Оценка на публикацията
( 1 assessment, average 5 from 5 )
Add a comment