Съвети за избор на дамско бельо

Дамско бельо

Днес много често се допускат грешки, при избора на дамско бельо! Нека разгледаме интересни моменти, които да Ви предпазят от погрешни покупки, когато се касае за дамското бельо…


Не е достатъчно да виждате грешките, все още трябва да можете да ги избягвате. Чудесна възможност – планирано пазаруване. В магазина можете да закупите както комплект спално бельо, така и да го сглобите сами, което ви позволява да изберете идеалния вариант.

Модел сутиен и бикини
Преди да планирате покупки, препоръчително е да разберете вида на вашата фигура и формата на гърдите. Познаването на вашия гардероб също е от съществено значение.

Долното бельо е разделено на следните видове: класически, безшевни, хипстърски, прашки и шорти. Късите панталони са подходящи за собствениците на пищни бедра, хипстърите за любителите на сдържани панталони. Всички момичета трябва да имат останалите модели, защото различни бикини са подходящи за различни поводи.

Сутиените са по-трудни. Сутиенът с банели е подходящ за почти всички, балконетът е необходим за дрехи с широко деколте, push-up ще увеличи малките гърди, а бралетът е удобно решение за всички видове фигури и обеми. В магазините има и полуспортни и спортни модели, те перфектно поддържат гърдите без камъни, излишни ограничения, но не са подходящи за дрехи с дълбоко деколте и не коригират формата на гърдите.

По отношение на формата на гърдите има само едно правило: широк, изпъкнал гръден кош трябва да бъде красиво сглобен със сутиен отпред с помощта на широки странични стени и твърди поддържащи конструкции, а малък или тесен трябва да бъде визуално увеличен и се бутна напред. Ако има асиметрия, например след раждането, тогава трябва да се даде предпочитание на сутиени с лицеви опори, където увеличаващите се втулки се вкарват в специални джобове, една от втулките може да се издърпа.

СВЪРЗАНИ ТЕМИ:  Интериорен дизайн: Съвети за обзавеждане на перфектната спалня

Размер
Още преди да отидете до магазина е важно да се измерите. Обемът се измерва под бюста, в най-изпъкналата част на гърдите и най-изпъкналата точка на ханша.

Разликата между обема на гърдите и под гърдите е размерът на чашката, той се обозначава с букви, те могат да се видят в таблицата. По отношение на обема на бедрата и ребрата – магазинът трябва да има таблица с размери, където е написано съответствието на сантиметри и буквени обозначения на магазина или фирмата.

Онлайн пазаруване
Никой физически магазин не може да побере толкова дамско бельо, колкото онлайн магазин. По-добре е да изберете магазин, който има точка за продажба, където можете да опитате всички модели и да проверите размерите. Или изберете по производител, след което трябва да намерите компанията, която ви интересува, във всеки магазин за бельо. Поръчвайки само по снимка и размери, без да пробва, момичето рискува да получи нещо, което не й отива.

Изборът на бельо е една от задачите за създаване на образ, собствен стил и просто спретнат външен вид. И това не е трудна задача, ако се научите как да избягвате често срещаните грешки, да изберете правилните модели в магазин или онлайн магазин.

Оценка на публикацията
( No ratings yet )
Add a comment