Скоростта, с която се появяват нови магазини, нови търговски обекти , непрекъснато се увеличава. Източникът на огромен растеж на такива „магазини за стоки и услуги“ и „заведения за хранене“ е съчетанието от голямото търсене на търговска площ, както и липсата на добри предложения В допълнение, през последните няколко години броят на потенциалните наематели рязко намаля, а това означава, че сега изграждането на нови сгради, като се вземат предвид изискванията на верижните магазини, е изключително печелившо начинание, печеливш бизнес.

В София не липсват качествените компании, предлагащи търговски, а и не само площи.

Например Строителна компания BLD.bg предлага апартаменти, къщи, търговски площи, ателиета, директно закупуване, както и инвестиране в предстоящ търговски проект. Нещо повече, коректността и лоялността на тази компания я изтреляха в челните позции по търсене и предлагане на имоти в столицата.

Все пак трябва да отчетем, че за закупуването на голяма търговска площ е важно да разполагате с начален капитал, както и да имате възможност за финансиране от банкова институция, предлагаща инвестиционен кредит.

Имате ли ресурси, покупката става изключително лесно.

Ако вместо в тъговски имот, сте решили да инвестирате в закупуването на апартаменти, отново с цел инвестиция, в това число отдаване на жилищата под наем, или препродаване с процентна печалба, то тогава отново можете да се доверите на строителна компания BLD. Достатъчно е да инициирате среща с представител на компанията, да изложите Вашите интереси и желания и съвсем скоро ще получите адекватни предложения.

На сайтът на компанията са налични и реални, реализирани проекти, както и проекти в строеж, но с изключително подбробни планове, скици, триизмерни графики, чрез които можете да придобиете реална представа за настоящите имоти, сгради, в които можете да участвате, закупувайки си такъв.

Ако имате различни предпочитания, например желаете в квартал, в който към този момент компанията не притежава прилежащ имот, може да бъдете включени в списък с чакащи.

Добави мнение по тази тема

Вашето име*:

E-mail (няма да бъде видим за ботове и спамъри)*:

Адрес на сайт:

Коментар:

Blue Captcha Image
Refresh

*

CommentLuv badge