Имате ли нужда от професионална консултация относно социалните мрежи?
Социалните мрежи могат много!

В момента в международен аспект – всяка компания отделя бюджет за представяне на фирмата в Facebook, Twitter, Google Plus, LinkEdin.

Ето и едни стари графики, които показват ръста на потребителите в Facebook и Twitter:


Почти всеки ден социалните мрежи въвеждат нови алгоритми, приложения, добавки и други. Трудно е обикновен потребител да знае всички тънкости, трикове за по-добро представяне онлайн.

Имам удоволствието да Ви представя професионално консултиране в областта на социалните мрежи.
Ако търсите успешна стратегия, то аз Ви я предложа!

Можете да пишете на e-mail: office@w-seo.com или да се обаждате на GSM 0893 91 91 96 и да резервирате час за консултиране!

Коментари: 7

Radka 02 Jun 2012 в 11:42 am

Безспорно след удара, който нанесе гугъл върху СЕО-то, най-удачният начин за набиране на трафик са социалните мрежи. Използването им за тази цел наистина се превърна в цяла наука. То не е само да набереш хиляди хора в групи, страници и профили. Трябва да ги накараш да бъдат активни, което всъщност е целта. Аз лично не успявам да накарам дори най-близките ми приятели да харесват статусите ми, та какво остана за непознатите, които са харесали страницата ми.

Нанко Нанев 03 Jun 2012 в 2:20 pm

Какво точно ще получа като информация? Мога ли да разчитам на рекламна стратегия или по-точно аз се интересувам от вирусов маркетинг. Просто искам хората да говорят за това. Гледам доста интересни и креативни методи в клипчета, но така и не мога да измисля нищо подходящо за моя сайт. (Не говоря за този от коментара ми)
Нанко Нанев´s last blog post ..Поръчай хостинг и спести $40

Димо 08 Jun 2012 в 12:05 pm

Съгласен с колежката Радка, това си е цяло изкуство да накараш някого да хареса нещо 🙂 И при мен е така, едва успявам познатите и приятелите да харесат нещо мое.
Иначе в тон със статията според мен, Туйтъра е далеч – далеч назад що се отнася конкретно до БГ пазара, затова и лично аз не залагам на туитър. Виж Фацебука е друга бира.. там и да не искаш, няма как да не залагаш 🙂

Елисавета Иванова 11 Jun 2012 в 10:39 pm

Спор няма, че бъдещето е в социалните мрежи и определено всяка една по-голяма фирма трябва да се замисли за позицията си в социалните мрежи. Лошото е, че повечето хора се осланят само на уеб материалите и предпочитат да спестят някой лев, като не осъзнават, че всъщност един специалист би им спестил много повече време и пари с съветите си.

Хубаво е, че предлагате такава услуга и вероятно скоро и аз може да се обърна към вас…

Бисер 17 Jun 2012 в 1:00 pm

Добре че са социалните мрежи, иначе животинки като пандите и пингвините направо ще ни довършат. Между другото силно се надявам Facebook да пуснат най-накрая своя търсачка и да разбият монопола наложен от чичо Гошо.
Бисер´s last blog post ..Бизнес план

Петър Боянов 18 Jun 2012 в 3:31 pm

Специалисти, че трябват, трябват. Това е ясно. пАри нема за инвестиране. В това е проблема.
Петър Боянов´s last blog post ..Детективска агенция Фокс

Hristo Iliev 19 Jun 2012 в 5:34 am

Социалните мрежи са добър източник на трафик, но пак не могат да стигнат добре позициониращ се сайт в търсачките. Верно че , че гугъл ни удариха всички с една плесница но аз силно вярвам, че ще се нормализират нещата, а социалните мрежи винаги ще са си полезни и ще се развиват. Нямаше ли и графика за г+, интересно ми е да видя.

Добави мнение по тази тема

Вашето име*:

E-mail (няма да бъде видим за ботове и спамъри)*:

Адрес на сайт:

Коментар:

Blue Captcha Image
Refresh

*

CommentLuv badge