gaiki i boltoveСлучвало ли Ви се е да изгубите гайка или болт, които да не успеете да намерите в близките магазини, които Ви заобикалят?

Е, на мен ми се случи, и то точно когато модифицират 40-годишната ми Honda (Cafe Racer).

Това се случи, когато почиствах въздушния филтър и понеже в гаража ми е лудница, една от гайките изхвръкна и познайте … не успях да я открия.

Сигурно и на Вас, ако си падате “пипкачи”, Ви се е случвало подобно нещо и знаете, че не е никак приятен миг.

Обиколих няколко магазина и резултатът бе нулев. После се сетих да потърся в Интернет и благодарение на моята находчивост, успях да намера желаната гайка.

Попаднах на магазин за крепежни елементи (шайби, болтове и много други) ITT.bg, от където ми оказаха съдействие е сега всичко е окей.

Та така, скъпи читатели, в случай, че имате нужда от крепежни елементи, индустриални консумативи, инструменти, шайби, гайки, болтове, плънки, спокойно можете да разчитате на фирма ИТТ България ООД.

Благодарение на любезният екип, лесно и бързо ще достигнете до точното решенеи в труден за Вас момент.

Ако сте автомонтьор, ако си падате по разглобяване на мотоциклети, камиони, бусове, автомобили и други превозни средства, или пък се занимавате с конструкции, заварки, монтаж на метални или дървени елементи, то решението за ваш точен партньор е именно това.

В обобщение ще кажа, че в критичен момент не бива да се отчайвате, а да помислите за разумно решение. В много от случаите е добре да поискате съдействие и от близки и познати, които са в тази област. Често решението на даден проблем може да се намери от нелогични неща, които са пред очите ни.

 

 

Добави мнение по тази тема

Вашето име*:

E-mail (няма да бъде видим за ботове и спамъри)*:

Адрес на сайт:

Коментар:

Blue Captcha Image
Refresh

*

CommentLuv badge