Седемте рилски езера – мястото, което е най-предпочитано от туристи, било то българи или чужденци, посетили България.
Каква е причината точно Седемте рилски езера да са най-предпочитани за посещени? Причината е проста и ясна, това е мястото, което е “докоснато от Бога”.

Трудно е за обяснение, но наистина е магическо. Само тези от Вас, които са били, могат да го повтърдят.

Ето и една идея в този ред на мисли… Вместо да учат в училище изкривената история на България, да въведат задължително дисциплина от сорта на “Посещение на 100 туристически обекта в България” и да се започне от 1 клас, та до 12 да са посетени всички (идея, в която има супер много смисъл, но ще я мъдря в детайли на по-късен етап, сега се връщамаме на тема Седемте рилски езера).

Всичките седем езера, както и останалите, които са в близост до тях, са наистина величествени, някак вълшебни.
Ако скоро искате да посетите това място, задължително си пригответе сериозна екипировка, храна, резервни дрехи, туристически щеки и … енергия. Енергията ще Ви е нужна да обиколите почти всичко прекрасно, което се намира в околността.
Денят, през който посетихме езерата стартира в 8.00 сутринта, и едва в 20.00 часа приключи. По време на планинския поход бяха изминати 30 000 крачки (следя ги с S Health)и бяхме изминали 14 километра. Тук е мястото да спомена, че едната посока я изкачихме с лифт, а на връщане – пеш.

За по-екстремните от Вас, които искат да се изкачат с друг тип транспорт, или пък ако някой от Вас имат фобия от високо, може да се доверят на офроуд превозните средства.
Моментът в който стигнете на лифта, ще Ви бъде предложен подобен тип превоз.

Може би думите са излишни, затова и спирам да пиша, а започвам споделянето на кадри, вълшебни кадри от МАГИЧЕСКАТА РИЛА ПЛАНИНА.

vodopad sedemte rilski ezera

Bulgarian Flag Seven Rila Lakes

Planinari Sedemte Rilski Ezera

Panorama Sedemte Rilski Ezera2

Ezero Bubreka - Sedemte Rilski Ezera

Panorama Sedemte Rilski Ezera

Lift Sedemte Rilski Ezera

Hija Rilski Ezera

vlekove_sedemte_rilski_ezera

Добави мнение по тази тема

Вашето име*:

E-mail (няма да бъде видим за ботове и спамъри)*:

Адрес на сайт:

Коментар:

Blue Captcha Image
Refresh

*

CommentLuv badge