С какви млечни продукти търговците в хранителния бранш привличат клиенти?

Млечните продукти са от традиционни за българската трапеза. В това се крие основната причина потребителите да имат толкова високи изисквания за качеството на храната, която консумират. През годините производителите на кисело, прясно мляко, сирене и кашкавал действително се наложи да преминат през редица изпитания под влияние на икономическата обстановка в страната. И безпаричието на потребителя се превърна в основен мотив за влагането на суровини, които осезаемо влошиха вкусовите характеристики на млечните продукти. но ето, че българина осъзна, че не цената, която плаща, а високото качество на истинския вкус е онова, което търси и постепенно пазара елиминира онези изделия, които се приеха като неистински и дори вредни за човешкото здраве.

За да разчитат на една добра селекция от утвърдени марки млечни изделия, които да предоставят на своите крайни клиенти търговците заложиха на дистрибуция на млечни продукти от zagoragroup.bg. Основна брънка в процеса на изграждане на наистина здрави връзки и коректно отношение е подбора на дистрибутор, който да разполага с физическата възможност и с ресурса да доставя навреме всякакви продукти от млечен произход, от които се нуждаят крайните потребители. Отминаха времената, когато търговските обекти си назначаваха снабдители, които обикаляха от склад в склад за да намират онези стоки и хранителни продукти, които се търсеха от клиентите. Днес се създава едно максимално удобство, гарантирано от  zagoragroup.bg за извършване на дистрибуционна дейност в цялата страна на млечни продукти, замразени храни, доставка на пресни меса и малотрайни колбаси.

Доверието в дистрибуционната мрежа и система на Загора Груб БГ се дължи на упорита дългогодишна работа, правилна селекция на производители на всякакви хранителни продукти  и бързообортни стоки, от които се нуждае крайния потребител. Но за да си гарантират успешен дребен и среден бизнес в действителност търговските обекти на храни имат нужда от дистрибуция на млечни и всякакви други изделия, навреме предоставени от утвърден на пазара доставчик.

СВЪРЗАНИ ТЕМИ:  Интервю с Добромир Панов, основател на дигитална агенция Промо Пойнт ООД

 

 

Оценка на публикацията
( No ratings yet )
Add a comment