Днес ще Ви споделим един средиземноморски ресторант, който със сигурност ще Ви очарова. Естествено, не само чрез добрата кухня, но и с уют и комфорт, любезно обслужване и много други.

Е, уважаеми читатели, става въпрос за средиземноморски ресторант OliveSea, който се намира на улица проф. Христо Вакарелски 1A, в град София. Изключително много са причините, поради които е добре да посетите този ресторант, като започнем от здравословната и вкусно приговтена храна и стигнем до спокойната и уютна атмосфера.

Изключително лесно можете да резервирате ден за посещение, ползвайки телефоните 0882-444-140 или 02-963-2004, както и отправяйки запитване на електронната поща restaurant@oliveshotel.com.

Причините, поради които да се доверите на Olive’Sea Restaurant са много, както написахме по-горе, но едни от най-важните са, че той е от новото поколение от а-ла-картните заведения.

Капацитетът му е с повече от 100 места, което го прави чудесно решение за празненства по най-различни поводи, от сватбено тържество, до фирмено събитие. Характеризира се още с това, че предлага уют и комфорт, спокойствие и съвършенство. Чудесно решение за Вашата абитуриентска, абсолвенска, за Вашето събиране на випуск, честващ юбилей, какко и за провеждане на успешни бизнес начинания.
Няма как да пропуснем менюто на ресторанта, тъй като в него са подбрани първокласни вина, световни маркови напитки, вкусни средиземноморски ястия, салати и прекрасни десерти, гарантиращи едно уникално преживяване.

Средиземноморски ресторант Olive’Sea Restaurant предлага изтънчени деликатеси, поднесени любезно от професионални сервитьори, даващи всичко от себе си и най-важното, персонално отношение към всеки клиент.
Няма да сбъркаме, ако напишем, че това е правилното място за почивка, след натовареното ежедневие.
Освен добрата средиземноморска кухня, ресторантът изключително много се гордее с градината на Olive’Sea, благодарение на която често се правят вълнуващи и незабравими градински партита. Защо Ви споделяме всичко това? Причината се крие в това, че и Вие можете да планувате подобни партита, стига времето да го позволява.

Терасата също позволява провеждането на коктейли, научни семинари, дискусии на различни теми.

Добави мнение по тази тема

Вашето име*:

E-mail (няма да бъде видим за ботове и спамъри)*:

Адрес на сайт:

Коментар:

Blue Captcha Image
Refresh

*

CommentLuv badge