Регистрация на фирма за украинци

Счетоводство за украинци

Днес, много украинци са принудени да напуснат Украйна, основно заради военният конфликт.

Често, хората, които са имали фирми, било то в ИТ, или в друга сфера, желаят да продължат своята дейност, но оперирайки от други страни, в това число Румъния, България и други.

Евристика EU е компания, която доста добре се справя с подобни счетоводни казуси, когато се касае за счетоводство за украинци, решили да се установят у нас, в България. Именно и към нея Ви насоваме вниманието, тъй като служителите на счетоводната кантора знаят всичко, изисквания, документи, откриване на банкови сметки, както и всякакви други счетоводни подробности.

Не са много фирмите, които, по традиция обслужват само български фирми и граждани, и които могат да поемат сложното и специфично счетоводство на украински жители, но Евристика е една от тях.

Ето и едни от популярните услуги, които вече се предлагат на украински жители:

  • Регистрация на фирма за чуждестранно лице, предимно от Украйна и Румъния.
  • Осигуряване на украински гражданин – цялостна документация.
  • Трудово-осигурителни услуги.
  • Административно-правни услуги.
  • Консултации за сложни счетоводни казуси.
  • Всякакви други счетоводни услуги, според нуждите на клиента.

Изборът на партньор във важни аспекти на бизнеса, в трудни времена е нещо много важно. Обслужването трябва да става прецизно и внимателно и с чувство за отговорност. Каквото и да предприемете, правете го с идеята да пасвате, а не да се напасвате! Не подминавайте шанса да откриете подходящите за Вас счетоводна и рекламна къща – посетете офиса на фирма Евристика ЕООД в гр.Русе, или се свържете с представител на телефон: 082 507275.

Оценка на публикацията
( No ratings yet )
Add a comment