Днес е време да обърнем сериозно внимание на това, че много гърци и румънци търсят експертна помощ при регистрацията на фирми. Гърците, предимно регистрират фирми в Сандански, Петрич и Благоевград, докато Румънците – най-вече в град Русе.
Причината съседите ни да търсят съдейсвие в България е в изгодните и преференциални цени, а бизнес климатът, явно се подобрява, след като нашите съседи активно местят дейността си у нас.
Не това е толкова важно в статията, а по-скоро искам да наблегна на това, че фирма Евристика предлага регистрация на фирма в Русе и страната, като документите се подготвят в кратки срокове, готови за подаване с подробни описания за самата дейност.
Какво още предлага компанията:
Редица счетоводни и правни услуги, някой от които:

Регистрация на дружество с ограничена отговорност в Търговския регистър (ЕООД и ООД).
Регистрация на еднолични търговци в Търговския регистър, позната регистрация като ЕТ.
Подбиране на бранд, запазването му и защита на правата над него.
Прехвърляне на дялове, разпределение на дружества и много други подобни.

Много други абонаментни услуги, като счетоводство, публикуване на годишни финансов иотчети, при това на едни от най-ниските цени за Русе и страната.
Трябва да отбележим, че редица компании изнасят счетоводството си в друг град, различен от този, в който оперират и извършват своята дейност. Например, редица счетоводни кантори в столицата обслужват фирми от различни точки на страната. Такъв е случаят и с фирма Евристика, която обслужва клиенти не само в Русе, но и в съседни населени места.
С други думи, поверяването на фирмата в ръцете на счетоводител, за който нямате никакви отзиви, не е никак добро решение. Затова предлагаме да се възползвате от счетоводни услуги на компания, реализирала се е и доказала се е във времето. В този случай, компанията, за която по-горе споменах, е на пазара от много години и това я прави сред лидерите в град Русе.

В обобщение, няма как да пропуснем, че в случай, че предстои да участвате в европейски програми, в обществени поръчки, то документацията може да се повери на достоверени хора, познаващи законите, изискванията и следящи всяка нова актуализация в счетоводен аспект. Не е тайна за никого, че актуализации се правят ежеседмично.

 

Добави мнение по тази тема

Вашето име*:

E-mail (няма да бъде видим за ботове и спамъри)*:

Адрес на сайт:

Коментар:

Blue Captcha Image
Refresh

*

CommentLuv badge