Напоследък ставаме свидетели на бум при продажбите онлайн. Продава се всичко – от велосипеди, до дрехи, от бижута до техника.

Бумът на продажби онлайн настъпи поради една простичка причина – предлагането на всякакви артикули е огромно, т.е. имаме избор.

В тази статия ще споделя за един онлайн магазин за бижута, който ми прави впечатление. Ще си призная, че от него купувах преди време обеци и гривни на гаджетата. Сега не го правя, тъй като съм женен с дете, но преди време – говоря хихихих…

Става въпрос за онлайн магазин Get Bijou – цените са наистина уникални и изгодни.

С какво друго впечатлява този онлайн магазин? С това, че предлага голям асортимент от ръчно изработени и готови обеци, продукти, които са уникални, добре изглеждащи – направени с много любов и старание.

Не е тайна, че ръчната изработка на бижутата бележи огромен ръст в световен мащаб. Гарантираме, че скоро и в България това ще бъде факт. Естествено, това, че куриерите лесно биха могли да изпратят дадена пратка до всяка точка на света прави бизнесът с бижута прекрасен и удобен, гъвкав и без строго работно време за изпълнителите.

Само плюсове и почти никакви минуси. Все пак си има и кусури, на които трябва да се наблегне. Съветът ни е, че когато купувате обеци, гривни, брошки и други бижута онлайн, то попитайте продавачът какъв е размерът на бижуто, от какъв материал е, искайте и видео превю или повече синмков материал, за да не стане така, че да се разочаровате.

Ако сте от този тип хора, които искате да се развиете в изработката на ръчни бижута, то стартът Ви нека започне с GetBijou.com!

 

Добави мнение по тази тема

Вашето име*:

E-mail (няма да бъде видим за ботове и спамъри)*:

Адрес на сайт:

Коментар:

Blue Captcha Image
Refresh

*

CommentLuv badge