Кухни онлайн от Мебели 1

Разгледайте различните типове кухни от Mebeli1.online, кликайки върху изображението

Кухнята е работно място за домакинята, където тя  прекарва по-голямата част от времето си. В тази стая семейството се събира сутрин и след работа. Важно е пространството да е удобно, защото влияе върху настроението и духовния климат в къщата.

Правилото на триъгълникът  в кухнята

Създаване на удобно място в кухнята под формата на  триъгълник  може да направи така, че всеки уред да е изключително удобен за ползване, всеки рафт, хладилник, шкаф, място за съхранение и отпадъци, да са на „една ръка разстояние“, т.е. по този начин пространството е максимално употребено и се създава максимално удобство и комфорт.

Ако функционалното пространство е изградено въз основа на този принцип, тогава всичко, от което се нуждаете, е в близост, която би предотвратило умора и би спестило много време, време, което можете да употребите по друг начин, например, радвайки се на Вашите деца.

Прави или кухни под ъгъл

За разлика от правата кухня, ъгловото  разположение може да се използва на 100 %, като домакинята има две или повече работни повърхности, а образуваният ъгъл има редица полезни свойства  и предоставя удобство, комфорт, бърза работа.

Ъгловата кухня е просторна и ергономична. Модерни проекти ви позволяват да използвате ъгъла на стаята, като използвате цялата област, спестявайки дори всеки сантиметър.

Класическата L-образна кухня има привлекателен външен вид. Тя лесно се вписва в интериора на модерните помещения, може да се интегрира и бар плод.

 

За кои стаи е удобна ъгловата кухня?

Обикновено такива кухни се използват в малки помещения, където борбата е за  всеки сантиметър. С компетентно оформление, под печката се разполага пералня и съдомиялна машина.

 

Предимства на ъгловата кухня по поръчка

Кухнята по поръчка позволява да се вземат предвид всички характеристики на стаята. Ако апартаментът има неравномерни стени, много изпъкналости, тръби и цепнатини, те лесно се отстраняват в шарнирните и подовите шкафове, в модулните калъфи, покрити със стени.

Когато поръчвате ъглова кухня от производителя, можете да получите намаление от  цената и да получите по-добро качество от това, което се предоставя от посредниците. Именно и поради тази причина Ви съветваме да търсите продукти от производители, а не от прекупвачи и търговци, работещи с такива.

Добави мнение по тази тема

Вашето име*:

E-mail (няма да бъде видим за ботове и спамъри)*:

Адрес на сайт:

Коментар:

Blue Captcha Image
Refresh

*

CommentLuv badge