Практични съвети за дизайн за малка баня

1. Модни модели с цветни изскачащи прозорци

Тази очарователна баня е идеална за хора, които обичат модернистичния дизайн, но мразят скучните цветове. Изскачащи яркосини лъчи през стената с плочки. Една уникална жълта настолна лампа ще служи като странна светлина. Кръглото огледало пък ще добави весело настроение към дизайна, а свободната плаваща мивка на пиедестал дава илюзията за допълнително пространство. Този дизайн използва нестандартни функции, за да създаде сплотена, модерна и забавна баня.

2. Тапети и изкуство, вдъхновени от Woodlands

Кой казва, че тапетът е старомоден? Тапетите в банята привличат вниманието към нейната височина и правят стаята да изглежда по-голяма. Опростената, геометрична мивка и изчистеното, бяло фоново покритие пречат на тапета да направи стаята да изглежда претрупана. Темата за природата може да е продължена в дървения паркет и акцентите на произведения на изкуството.

3. Едноцветни рафтове с издатини показват събрани съкровища

Такава опростена баня използва едноцветна цветова схема, за да се слеят рафтовете в стените. Рафтовете позволяват изцяло показване на колекции от черупки или мидички в този дизайн, добавяйки морското усещане за стаята. Този дизайн обаче може да бъде модифициран, за да покаже каквито и да е съкровища, които обичате. Ваната с крачета и медни тръби и един стол  например,  придават селски чар на пространството, без да отклоняват вниманието от подчертаните рафтове.

4. Мъжки вълнообразен метален и дървен душ

Ако ярки цветове са тези, които ви привличат, такава баня е за вас. Душът може да е на бетонна основа с метална облицовка и ще действа като силен фокус на този дизайн. Тъмният текстил и цветове, които може да вмъкнете в декорацията придават на пространството мощно усещане. Дървените шкафове също добавят драматизъм към района.

5. Уютно кафяво спално бельо, съчетано с ледени сини стени

Удобното кафяво спално бельо ще контрастира на яркосини стени в тази богата схема. Светлосините стени ще осигуряват светлина, докато кафявата дървена стълба и мивката, която ще изберете ще добавят по-тъмни елементи. Богатите, пухкави кърпи, които ще бъдат подходящи за декорация и плетените кошници осигуряват топлина. Ясна синя ваза с дървесни цъфтежи свързва двата стила.

Източник: https://www.keramo-bg.com/blog-section

Оценка на публикацията
( No ratings yet )
Add a comment