С влизането в дома усещаме душевността, която неговите обитатели искат да внушат. Входът е онзи акцент, който ни насочва към стила и интериора на жилището и затова дизайнерите обръщат достатъчно внимание на антрето. Сигурно и Вие предполагате, че щом това е някаква преходност към основната част на дома няма значение как точно ще обзаведете. Напротив, когато искате да покажете стил и изисканост трябва да имате база, от която да тръгнете и дали ще изберете семпли потманта или ще заложите на нещо шикозно е доста определящо за това какво следва да покажете на гостите си във вътрешността на жилището. Идеите за мебелировка на вестибюла са разнообразни не само стилово. Разбира се, какви портманта може да сложите тук зависи изцяло от възможностите, които самият коридор дава. Ако това е едно съвсем малко пространство трудно бихте поставили голяма мебел с всичките ѝ прилежащи части. Възможно е да се ограничите с малък шкаф за обувки и няколко закачалки разположени на различна височина. Но габаритите на коридора Ви не бива да е повод да претупате мебелирането му.

Производители като ЛениСтил имат в арсенала си от модели доста креативни варианти, които не само са едно добро интериорно решение, но и са изключително практични като се има предвид предназначението на портмантото като мебел. Дори и в най-тясното пространство бихте могли да реализирате един съвършен проект, който да впечатлява със своята функционалност. Съвременните модели портманта са модерни, стилни и изчистени. Те побират на едно място всичко, от което се нуждаете. Етажерка или затворен шкаф за обувките, с които излизате навън и рамка за закачалки се оказват напълно достатъчни, ако в жилището живеят малко хора. Вариантите за многочислените семейства също не са малко и  портмантата, които са високи и усвояват ограниченото пространство почти до тавана са едно от практичните варианти да успете да съберете вещите на домакинството.

Наистина прекалено многото връхни дрехи, с които трупаме закачалките изглеждат не добре. Вижте идеите на ЛениСтил за градски модели портманта, които разполагат с мини еднокрилни гардероби. Композицията от няколко мебели, съчетани в един може да се превърне в повече от необходимост. Всеки член от домакинството ще има място, където да постави дрехи и обувки, като по този начин няма да пречи на останалите. Да организирате правилно това тясно пространство с една единствена мебел е не само необходимост, а наистина задължителен момент, за да не изглежда коридора Ви като дрешник.  Предлаганите варианти от портманта може да не отговарят на параметрите на антрето Ви, затова варианта е да поръчате такова, което да е оптимално практично и да отговаря на изискванията на домакинството Ви. Посрещнете своите гости със самочувствие и доставете удоволствие на себе си още с влизането в дома.

 

Добави мнение по тази тема

Вашето име*:

E-mail (няма да бъде видим за ботове и спамъри)*:

Адрес на сайт:

Коментар:

Blue Captcha Image
Refresh

*

CommentLuv badge