Съвети за новодомци

Само онези от вас, които са купували ново жилище „на тапа”, знаят как изглежда един бъдещ дом. Липсват замазки по стените, настилки, фаянс в банята, дори няма интериорни врати в новозакупения апартамент. Гледката е доста странна и по-скоро жилището прилича на част от строеж, а не на завършен проект. Липсата на врати между отделните помещения е доста фрапираща и само, когато се види нещо такова, може да се разбере фразата, че „дома не е дом, без врати”.

Интериорните врати внасят завършеност в къщи, те осигуряват вашето спокойствие и съдействат за запазване на топлината в стаите. Благодарение на тях можете да се усамотите, когато се чувствате преуморени и търсите тишина или имате нужда от сън.

Сега си представете, че се прибирате от нощна смяна и в дома ви няма интериорни врати, което означава, че няма как да се затворите в спалнята, за да си починете за час – два. Звучи ужасно, нали? Особено, когато вкъщи има още няколко члена на семейството и те се забавляват шумно или се гонят из стаите.

Ето защо избора на врати за вашия дом е важна и отговорна задача.

Помислете за качеството, материалите и вида интериорни врати, от които имате нужда. Изберете най-подходящите по следните критерии – цветове, дизайн, модел, материали, начин на монтаж, цена. Всичко това е важно и трябва да се има предвид, преди да направите покупката.

Модерните врати днес са изработени от дървесина, мдф плоскости и метал. Разбира се , ако държите на индивидуален проект за уникални врати, може да се обърнете към дизайнери. Това е в сила, ако жилището ви е маломерно или нестандартно и имате по-специфични идеи за неговото обзавеждане и вратите, които ще се монтират. В такъв случай е възможно да се наложи да се спрете на плъзгащи врати или врати тип „хармоника”,  вместо класическите на панти.

Считаме, че сме Ви били полезни!

Добави мнение по тази тема

Вашето име*:

E-mail (няма да бъде видим за ботове и спамъри)*:

Адрес на сайт:

Коментар:

Blue Captcha Image
Refresh

*

CommentLuv badge