Полезни съвети от Gaudi DS при избор на параван за баня

Стаята за къпане е много специална зона, която изисква и специално отношение от наша страна. От избора на облицовка за пода и стената, до покупката на различни видове мебели и паравани за баня със стъклени врати, обособяването и организацията на зоната за релакс е сред най-важните неща за всеки дом. 

В онлайн магазин gaudi ds ще попаднете на богат асортимент от разделителни плъзгащи врати, които са практично и красиво решение за всяка една стая за къпане. Използват се за разделяне на мокрото от сухото помещение и осигуряват на обитателите на имота релаксиращ и пълноценен престой в тази част от жилището. 

За какво се използват параваните за баня

Основното им предназначение е да ограничат навлизането на вода в зоната, която искаме да остане суха. Могат да се нарекат още и “разделителна бариера”. Могат да бъдат и отлично средство за организация на стаята за къпане. Визуалните качества на съвременните паравани за баня също не са никак за подценяване, защото подобен вид интериорни компоненти придават изтънченост и стилно звучене на тази част от всеки дом. 

Отличават се още и с висока устойчивост на влага, счупвания и изкривявания, също както са и лесни за почистване и монтаж. Могат да се открият в различни размери и дизайн, което ги прави перфектното интериорно допълнение за съвременното жилище. 

Кои са най-купуваните видове 

Преди да решите какъв точно параван за баня да изберете, преценете внимателно фактори като финансови възможности, пространствени особености на стаята за къпане, предпочитания за цвят и др. Ясните и точни изисквания ще са Ви от полза при подобен вид покупка, която е от много голямо значение за крайния облик на банята. В магазин gaudi ds ще откриете решения като:

  • Ъглови прегради;
  • Модели от пвц и от стъкло;
  • С матирано и прозрачно стъкло;
  • Статични, отваряеми, люлеещи се прегради;
  • Паравани с хром профили, алуминиеви профили или с полиран сребрист профил;
  • С размери като 60см, 80см, 90см, 100см и др.

В магазин Гауди ще се натъкнете и на водещи производители, които ще Ви предложат отлично съотношение цена, качество и визия, а при стоки, като параваните за баня, то е от водещо значение за това да се почувстваме напълно удовлетворени от избора си. Моделите “Хармоника” са сред най-купуваните, защото са класическо решение при обособяването на стаята за къпане. 

Защо да изберем Гауди

Важно е да открием и такъв магазин, в който разнообразието е винаги налице, а предложенията обещават високо качество срещу съвсем достъпни цени. Купете прегради за разделяне на мократа и суха зона от магазин Гауди, който се отличава сред конкурентите си с богатия си асортимент от предложения и супер обслужване. 

Оценка на публикацията
Add a comment