Поклон пред японския народ!

Поклон пред японския народ, преживявал толкова страшна трагедия! Надявам се наистина тази трагедия вече да е само история, надявам се и да няма тежки последствия.

Покланям се пред този народ! Удивен съм от силата на духа, волята, търпението, запазването на самообладание при такова природно бедствие.
Природа, зеленина
Удивен съм също и на това, че хранителните магазини там намалят цените на продуктите, компании снабдяват безплатно неща от първа необходимост – вода, медикаменти.

Следя събитията покрай едно от най-разрушителните земетресения за последните 100 години изпитвам съчувствие към този народ, възхищавам се на културата им, доблестта, съпричастността на всеки един към бедствието.

Мародерство в Япония не се наблюдава, чух само за един случай, но той по-скоро бе неоправдана клюка.

Давам си ясна сметка, че от Природата по-силен, силни – НЯМА и се моля такива природни бедствия да останат в историята на човечеството!

Относно японците –
за мен това е народ, от който можем много да се учим.

СВЪРЗАНИ ТЕМИ:  Как да изберем перфектния монитор за геймър?
Оценка на публикацията
( No ratings yet )
Add a comment

 1. Оригинален

  Много жалко.. От тия заметресения си отиват много хора.

 2. Петър Биволарски

  Чак е иронично, че точно най-големите трагедии се случват на тях, защото именно те са най-технологичната нация и въпреки това са безпомощни пред природата.

 3. Йорданов

  Е, според мен доста време ще мине преди да се стигне до предотвратяване на подобни бетствия.

 4. Георги Щерев

  Настина поклон!Дано се съвземат от удара по-бързо и вярвам че ще го направят защото все пак са една от най-добре технологично развити.

 5. Пламен Найденов

  Със сигурност ще се съвземат. Това е велика нация…щом и след Хирошима и Нагазаки се съвзеха и са едни от най-развитите в света…дано повече няма такива неща там. Поклон:(

 6. Жоро

  Тези дни някакви тревожни новини се появиха отново.Още не могат да стабилизират положението и се изпускат много вредни емисии в океана ,от там в рибата ,а от там за към целия свят….