Поклон пред японския народ, преживявал толкова страшна трагедия! Надявам се наистина тази трагедия вече да е само история, надявам се и да няма тежки последствия.

Покланям се пред този народ! Удивен съм от силата на духа, волята, търпението, запазването на самообладание при такова природно бедствие.
Природа, зеленина
Удивен съм също и на това, че хранителните магазини там намалят цените на продуктите, компании снабдяват безплатно неща от първа необходимост – вода, медикаменти.

Следя събитията покрай едно от най-разрушителните земетресения за последните 100 години изпитвам съчувствие към този народ, възхищавам се на културата им, доблестта, съпричастността на всеки един към бедствието.

Мародерство в Япония не се наблюдава, чух само за един случай, но той по-скоро бе неоправдана клюка.

Давам си ясна сметка, че от Природата по-силен, силни – НЯМА и се моля такива природни бедствия да останат в историята на човечеството!

Относно японците –
за мен това е народ, от който можем много да се учим.

Коментари: 6

Оригинален 26 Mar 2011 в 7:50 pm

Много жалко.. От тия заметресения си отиват много хора.
Оригинален´s last blog post ..Козите

Петър Биволарски 29 Mar 2011 в 10:37 pm

Чак е иронично, че точно най-големите трагедии се случват на тях, защото именно те са най-технологичната нация и въпреки това са безпомощни пред природата.

Йорданов 29 Mar 2011 в 10:54 pm

Е, според мен доста време ще мине преди да се стигне до предотвратяване на подобни бетствия.
Йорданов´s last blog post ..Съквартирантката 2011 – The Roommate

Георги Щерев 30 Mar 2011 в 5:28 pm

Настина поклон!Дано се съвземат от удара по-бързо и вярвам че ще го направят защото все пак са една от най-добре технологично развити.

Пламен Найденов 31 Mar 2011 в 6:24 pm

Със сигурност ще се съвземат. Това е велика нация…щом и след Хирошима и Нагазаки се съвзеха и са едни от най-развитите в света…дано повече няма такива неща там. Поклон:(

Жоро 08 Apr 2011 в 8:50 pm

Тези дни някакви тревожни новини се появиха отново.Още не могат да стабилизират положението и се изпускат много вредни емисии в океана ,от там в рибата ,а от там за към целия свят….
Жоро´s last blog post ..Съвети при секс зa една нощ

Добави мнение по тази тема

Вашето име*:

E-mail (няма да бъде видим за ботове и спамъри)*:

Адрес на сайт:

Коментар:

Blue Captcha Image
Refresh

*

CommentLuv badge