Apple Iphone 7 plus с 32 GB – това е новото предизвикателство, към което Ви приканвам да обърнете внимание.
Като въведение ще кажа: по-добра производителсност и по-голяма издържливост на батерията.

Важно е да се спомене, че този модел се води водоустойчив. Е, не препоръчвам да го тествате, но все пак, ако попаднете под снеговалеж или под силен дъдж, то не трябва да го пазите, или поне не това е най-важното, за да го мислите.

Ретина дисплейт (Retina HD) в този модел има wide color която надгражда познатият ни Full sRGB, благодарение на което яркостта е увеличена на цели 625 cd/m2, като по-старата технология предоставяше 500 cd/m2, което е с близо 1/4 повече.
Нека спомена нещо и за Sound-а на Iphone 7 plus. Най-накрая той поддържа стерео звук, което е дългоочаквано от меломаните по цял свят. Благодарение на различното разположение на двата говорителя се получава кристално чист звук, което дава истинска наслада при слушане без използването на слушалки.
И сега, да кажа нещо важно относно снимките, които прави Iphone 7 Plus. Не е тайна, че това е един от най-сериозните смартфони за снимки. За разлика от своя предшественик, този модел прави невероятно чисти снимки и видеа.
За хората, които се занимават професионално с фотография е ясно, че качествен кадър може да се заснеме с DSLR апарат и качествен обектив, и често, когато видят камера от смартфон, си казват: “не мога да разчитам на нещо, което няма оптика”. Това е така, но не важи изцяло за Iphone 7 Plus. Благодарение на прецизната технология, трудно може да се различи направен кадър с Iphone от такъв, направен от нисък клас DSLR апарат.

В допълнение към този модел се предоставят и три допълнителни екстри, съответно безжичен пренос на информация NFC, защита от прах и вода и четец на пръстов отпечатък.
Благодарение на последната екстра можете да ползвате смартфона си за проверка на пулс, за отключване на дисплея и други.

Този артикул можете да закупите от Астрал Мобил, от офисите в гр. София и гр. Бургас или онлайн на адрес: http://astralmobile.bg

Добави мнение по тази тема

Вашето име*:

E-mail (няма да бъде видим за ботове и спамъри)*:

Адрес на сайт:

Коментар:

Blue Captcha Image
Refresh

*

CommentLuv badge