Петте задължителни облекла за сезона есен-зима

Петте задължителни облекла за сезона есен-зима.Известни маркови детски дрехи.

oazisВсеки човек харесва хубавите слънчеви дни през зимата. Макар и рядко те се проявяват. Когато обаче вън е прекрасно времето, това не значи да се облечем леко. Това важи с пълна сила за децата ни, които са много по нежни и предразположени към настинки. За да сте сигурни, че детето е добре облечено и на топло заложете на избрани марки, дрехи с топ качество. Та ето и петте задължителни облекла за сезона.

Плътно и удобно яке. Насочете се към признати марки, като майорал, лосан и най – вече испанските такива. Те са се доказали във времето и износването им е доста по – трудно от останалите им китайски братя. Не забравяйте, че детето ви е доста активно и затова трябва да предвидите да има по голяма свобода на движенията. Няма по – важна дреха от якето, когато говорим за зимните месеци. Не само това, то ви носи и спокойствие при разходка, изглед в планината, защото ще знаете, че детето е защитено. Не чакайте в никакъв случай последният момент за да купите на детето яке. Есента е най – доброто време. Повечето добри модели от новите колекции излизат на есен, зимата е прекалено късно.

Здрави и топли панталони. Тук трика е да не изберете много прилепнали, ограничаващи движението панталони. Марковите детски дрехи често е предвидено това, но ако изберете по – бюджетни дрехи се съобразете.За цвят, ако трябва да споменем, то нека са по – тъмни – черно, кафяво и техните нюанси. Знаем, че децата се цапат, падат и играят доста повече от нас. Това ще доведе до доста петна, нека го предвидим.

Анураци и пуловери. Ануракът е една от най – комфортните дрехи. Тя осигурява уединение, когато човек сложи качулката. Все по дръзки стават дизайнерите и в момента има огромно разнообразие на качествени детски суитчъри. Работата им е да предпазват детето през зимата, тяхната най – силна страна е, че с едно движение главичката на детето е защитена. АКо излезе силен вятър и вие сте неподготвени, анурака ще ви спаси.Пуловерите са леко демоде, често се свързват с бабите ни, но са изключително ефективни. Много топлят през зимата, а материите в повечето случай са вълна и нейните производни.

Жилетките са друга дреха, която няма как да пропуснете. Купете на детето някоя красива жилетка с много цветове и която да предизвиква радост у него. Марковите жилетки са изключително добре направени, от към дизайн и функционалност.Марки като mayoral, Losan са лидери в марковите детски дрехи, като цяло. Дрехи Mayoral е испанска марка  с десетилетия история, която се е доказала през годините, като топ производител. Нейн най – голям дистрибутор е oazisbg.com. Посетете го за да научите повече.

Аксесоари. Марковите аксесоари не са толкова предпочитани от майките, колкото другите четири вида дрехи. Често тези аксесоари се късат или разшиват. Препоръчваме ви да не се насочвате към марковите, а да заложите на нещо по – евтино. Няма смисъл да се купуват ръкавици и шапки за по 30-40 лева. Все пак едно грешно движение и детето ще изгуби едната ръкавица, шапката може да се разплете и т.н. Когато избирате маркови дрехи се фокусирайте само върху по – важните. Яке, Анурак,Пуловер,Жилетка и т.н. Дребните детайли, които могат по всяко време да се окажат някъде в кална локва не са опция. Ръкавиците ще пазят ръчичките на вашето детенце, а шапката – главичката. Шаловете също са много ефикасни, когато ги слагате, опитайте се да не ги стягате прекалено, още помня моята майка, как ги стягаше…

Да облечем подходящо нашето дете за зимните месеци е нещо, което трябва да предвидим от по – рано. Есента е най – подходящият момент. Не чакайте последните бройки или да сте принудени да купувате неща от компромис.Няма значение дали купувате панталон или жилетка, заложете на сигурно, като предпочетете известна марка. Не правете компромиси със здравето на детето, с дрехи със съмнителен състав и произход.

Благодарим ви за отделеното време и внимание. Ще се радваме да споделите вашите дрешки, с които екипирате дечицата си! Успех.

Източник : http://www.boxer.com.mk/

Оценка на публикацията
Add a comment

Blue Captcha Image
Refresh

*