Няма съмнение, че за деловите дами и жените, които работят по 8-10 часа 6 дни в седмицата е важно да имат удобна, здрава и модерна дамска чанта.

Кое е най-важното при избор на ежедневна чанта за активната и заета жена днес?

На първо място това е чантата да има делови вид и да се съчетава с по-голямата част от дрехите и обувките ви.

Ако си харесате чанта в искрящ цвят или прекалено екстравагантен дизайн, едва ли ще можете да я използвате ежедневно. Помислете дали си заслужава да я купувате, ако ще излезете с нея веднъж в месеца.

Добре е да помислите практично и да потърсите чанта в неутрален цвят, който ви допада и който може да се съчетае с палтото, сакото или обувките ви.biznesCHANTI

Най-универсален цвят е черния, особено ако става въпрос за чанта, но наред с него можете да изберете чанта в кафяво, охра, беж, слонова кост. Светлите свежи цветове са по-подходящи за лятото, а по-тъмните за зимните месеци.

Материята също има голямо значение. Ежедневните чанти се използват през целия ден. За да нямате проблеми с тях е добре да изберете такава материя, която не се цапа лесно и може да бъде почиствана без особени трудности. В противен случай, трябва да потърсите спрей за петна или да се обърнете към услугите на химическо чистене.

Чантите, които се използват най-често в ежедневието от дамите са с кройки тип торба. Обикновено това са дамски модели чанти, изработени от естествен велур, тъмни цветове, едно основно отделение и един или два вътрешни джоба. За да внесете оригиналност във външния си вид, можете да изберете чанта с рязана бродерия и надписи в цвят, различен от основния, за да се открояват.

Към чантата можете да добавите стилен кожен или велурен ключодържател и подходящо дамско портмоне. Тези на пръв поглед обикновени аксесоари към дамската чанта се оказват фактор за повече удобство, личен стил и естетика. Без съмнение без тях не можете да се чувствате подготвени за предизвикателствата на работата, ежедневните задачи и всичко свързано с вашия ден навън. Здравината, начина на носене и закопчаване са част от практичността и комфорта, които една чанта ни осигурява.

Закопчаването на класическите ежедневни дамски чанти в повечето случаи е с дълъг цип, а дръжките са двойни.  Можете да откриете изгодни и красиви италиански дамски чанти в сайта  http://www.logofashion.bg/bg/ и да се възползвате от промоции и безплатна доставка. Тук имате възможност да намерите портфейли, ръкавици и колани, които да допълнят вашия тоалет.

 

Добави мнение по тази тема

Вашето име*:

E-mail (няма да бъде видим за ботове и спамъри)*:

Адрес на сайт:

Коментар:

Blue Captcha Image
Refresh

*

CommentLuv badge