Откъде да купим хубав подаръчен комплект за мъж?

магазин за алкохол

С повод или без, подаръците винаги са приятна изненада. Изборът на подходящия обаче, понякога се оказва предизвикателство особено, ако той ще  бъде предназначен за мъжката част от населението. Проучванията доказват, че повечето хора залагат на магазините за алкохол, тъй като там има доста голямо разнообразие от асортимент.

Как да изберем правилно подаръчен комплект

Когато е взето решение, което предполага подарък с алкохолно съдържание, най-важно е да сме сигурни, че избираме качествени марки и видове. Специалистите от онлайн магазин Сид-шоп съветват да се запознаем с различните алкохоли, за да сме уверени, когато купуваме от магазина:

  1. Уиски

Този вид алкохол е един от най-избираните в магазина. Много потребители не са запознати с видовете, които се предлагат:

  • Малцово – произвежда се само от ечемичен малц. Специалистите го определят като аристократа на уискитата, тъй като в съдържанието му не присъстват други зърнени култури. Ако на бутилката е изписан терминът скоч, то това предполага качествен, отлежал малцов алкохол. Известно е още като шотландско малцово уиски;
  • Ирландско – съществуват доста брандове и магазини, които предполагат внос на качествен алкохол. Ако в решението ви влиза подаряването на ирландско уиски, трябва да знаете, че то е дестилирано и отлежало в Ирландия. Алкохолът смесва в направата си ечемик и други зърнени култури, а за да е гарантирано качеството му, трябва да е отлежало между 5 и 10 години.
  1. Водка

Този алкохолен продукт е един от най-срещаните в магазините, а също така и най-избираем. Бутилка хубава водка винаги може да повдигне тонуса и да е приятна изненада за колекционерите. Спрямо мястото, на което се произвеждат, в магазина се предлагат различни видове. Към източно-европейските водки спадат руската и полската, а според някои източници и финландската. За тях се твърди, че са най-добрите в цял свят заради особения вкус на житните класове и забележителните свойства на водата. Френската водка притежава мекота и уникален вкус, а и с нея може да се хапват различни ястия като гъши дроб, гурме трюфели и др. Шведската се характеризира с кристална прозрачност и различни аромати.

  1. Вино

Хубавото вино винаги е било добър приятел за всякакви поводи. Консумацията на този вид алкохол се осъществява от древни времена, а днес придобива все по-широка популярност, тъй като все повече производители освен гроздето, включват в състава и други плодове. Най-известните видове са Бяло, червено и розе.

Ако сте решили да заложите на алкохолни продукти за подарък, то бутилките биха могли да се закупят самостоятелно, както и като част от подаръчен комплект. Такъв може да си направите и сами, като към бутилка хубав алкохол добавите подходящите чаши за консумация. Цената при избора на подаръци е важен фактор, а често се оказва, че покупката на подаръчен комплект излиза доста по-изгодно.

*Статията съдържа препратка, която води до магзаин, в който се предлага алкохол, забранен за лица под 18 годишна възраст!

Оценка на публикацията
( 1 assessment, average 5 from 5 )
Add a comment