Сигурно повечето от Вас знаят, че съм собственик на лек автомобил и два мотоциклета. Единият е в стил Кофи Рейсър, другият – пистов.

Е, колкото и да не ми се искаше, се наложи да подменя акумулаторите на мотоциклетиете, тъй като вече бяха на 8 години и двата.

Неприятно е, имахме откриване на мото сезон, а аз – на бутане, тъй като заряда на настоящия акумуалатор бе привършил. Зареждах ги, но уви, просто си бе дошло време за смяна.

Не това е важно, а мястото, от което закупих нови акумулатори.

Това е магазин Тимо БГ – магазин, който ме впечатли с добрата цена. На следващия ден получих нови акумулатори и сега съм по-спокоен, че донякъде си е срамно да палиш на бутане :)…

Ако и Вие сте на подобно дередже, като мен, то не се колебайте да поръчвате акумулатори и масла от този магазин. Магазинът, освен акумулатори и масла, предлага и добавки, мото каски, ръкавици, накладки и аксесоари, въобще всичко, за което се сетите за автомобили и мотоциклети.

Експлоатацията на акумулатора е много важно нещо. Особено когато се касае за мотоциклет. Истината е, че моите мотори са в гараж и зимата  допусках грешка, като не ги свалях на стайна температура, а си ги оставях на мотоциклета. Ако не го бях правил, може би експлоатационния цикъл на акумулаторите би бил по-друг, т.е. по-дълъг.

Но и в този случай 8 години от произвоството смятам, че е напълно достатъчно.

Погледнете и Вие вашите акумулатори и ако започнат проблемите – сменяйте смело.

Надявам се, че настоящата статия Ви е била полезна и вече имате още едно място за поръчка на качествени стоки и аксесораи за вашите превозни средства.

Ето го и 40+ годишния мотоциклет Хонда 250 N, на който му смених акумулатора:

 

Повечето от Вас, читателите на блога знаят, и са виждали и пистовия ми мотоциклет.

В друга статия ще Ви го представя днес, но той е в оригинален вид, докато този претърпя доста изменения за да придобие тази външност.

Добави мнение по тази тема

Вашето име*:

E-mail (няма да бъде видим за ботове и спамъри)*:

Адрес на сайт:

Коментар:

Blue Captcha Image
Refresh

*

CommentLuv badge