Истина е, че инвестицията в кухнята е една от най-големите, и като финанси, и времево. В това няма спор.

Какви са предизвикателствата и какво трябва да вземем предвид, когато се касае за преобзавеждането на тази част от жилището?
Предстои да научите, ако прочетете статията до самия край.

Повечето домакини занят, че това е любимото и ключово място на един дом, старанието, енергията и вниманието, което трябва да се насочи е огромно.

Съвсем не е странно че хората харчат хиляди левове, само за да имат нужните удобства и хубава визия на едно място!

Уют, комфорт, удобство, свежест, релакс са само някой от важните думи, които характеризират съвременната кухня.

Можете да изберете както готови решения за кухни, но в случай, че разполагате с по-добри финансови възможности Ви препоръчваме да помислите за кухня по поръчка.

При първия случай можете да поръчате готово решение, или пък да окомплектовате кухня, възползвайки се от модули. Модулите представляват отделни елементи, като при правилно съчетание може да се получи добър ефект.
Но ако сте претенциозни и имате собствени виждания за кухнята, тогава Ви трябва дизайнер. При това не какъвто и да е, а човек, който има опита, визията, представата за това, как да изглежда Вашата бъдеща кухня.
Дизайнерът знае различните фактори, специфики и как да борави с пространството.
Имайте предвид, че предназначението на всички кухни е да ви дават нужното удобство по време на готвене, без да се налага да правите излишни движения, в стремежа си да вземете някоя подправка, например. Ако старата ви кухня е била недостатъчно удобна и често ви се е налагало да използвате подръчни средства като стола, за да достигнете заветния хранителен продукт, или някоя посуда, то новата ви трябва да бъде различна и да не ви причинява подобни неудобства!

Преди да се консултирате с дизайнери Ви препоръчваме да разгледате готовите решения за кухни. Можете да черпите опит от редица онлайн магазини, предлагащи подобни мебели.
Можете също и да посещавате шоуруми, традиционни мебелни магазини, както и международни електронни списания.
Хубаво е да посещавате повече от един магазин, тъй като някъде можете да попаднете на точната кухня и да отпадне варианта за изработка по поръчка.
Именно затова е добре да имате един-два магазина на ум, когато дойде време за шопинг.

В обобщение на написаното няма как да не добавим, че цената на кухни по поръчка често надвишава тази на готовите кухни. Умишлено го споменаваме в края на статията, тъй като често клиенти остават изненадани, при получаването на офертата. Често се притесняват, и лошото планиране на финансовите ресурси играе лоша шега.

Именно, ако сте решили да поръчате кухня по поръчка, то бъдете готови финансово. Тук е мястото да споменем, че се предлагат мебели и на разрочено плащане, но въпреки всичко Ви съветваме да действате кеш, и без заеми.

 

Рейтинг
Общ рейтинг
5 based on 1 votes
Марка
Kuhnia.bg
Продукт
Кухни по поръчка

Добави мнение по тази тема

Вашето име*:

E-mail (няма да бъде видим за ботове и спамъри)*:

Адрес на сайт:

Коментар:

Blue Captcha Image
Refresh

*

CommentLuv badge