Екипът на Мебелино представя своите съвети за обзавеждане на баня, на които да обърнете специално внимание.

Вашата баня може да бъде направена  по един модерен начин, като съчетаете красивото с функционалното.

Аранжирайте Вашата баня-мечта с модерно обзавеждане за баня и аксесоари в съответствие с най-новите тенденции и дизайнерски стилове.

Банята днес, през 2019 година съвсем не е това, което бе преди десет и повече години. Сами се досещате защо.

Без значение е, дали ще изграждате банята за гости, или за Ваше лично ползване, тя трябва да отговаря на няколко основни изисквания, а именно:

Да бъде удобна.

Да е функционална.

Да е стилна.

Да се използват аксесоари, които лесно и удобно да служат.

Мивката да е удобна за ползване.

Душът да има различни режими.

По възможност да има вана.

Както и много други.

 

При съвременното обзавеждане за баня се набляга сериозно на удобството и комфорта. Цветовите съчетания също са разнообразни, но съветът ни е да се насочите към по-светлите цветове, цветовете от типа “АКВА”.

С красиви душ кабини, огледала и шкафове, които предлагат достатъчно пространство за съхранение на козметика и козметични продукти, модерните бани предлагат всичко, за да направи живота по-лесен.

Няма как да пропуснем баните с футуристичен дизайн. Тази сложна за произнасяне дума крие изключително много зад себе си. Днес, все по-често се среща, а и предсои да бъде популяризирана у нас, тъй като тя означава: обзвеждане на бъдещето. Баните с футуристичен дизайн предлагат съвсем нови възможности, изключително много екстри, позволяващи бързо да релаксираме, а външният им вид се характеризира с това, че е с уникални форми, извивки, които придават съвършенство.

Естесвено, онлайн в повечето модерни магзаини за мебели, се предлагат бани с футуристичен дизайн.

Такъв е и магзаин  МЕБЕЛИНО БГ, където можете да откриете съвременни и изключително добре изглеждащи мебели.

Защо Ви препоръчваме да изберете Мебелино:

1. Качеството – това е и първата причина, поради която предлагаме да обърнете специално внимание на магазин Мебелино. Компанията държи изключително много на качеството

2. Защото Мебелино предлага продукти, доказани със своята функционалност и качество.

3. Защото служителите са изключително подготвени, млади, енергични и отзивчиви, готови да помогнат във всеки конкретен случай.

4. Цените, тъй като и те са изключително важен фактор, в този магазин са достъпни, изгодни и на ниво.

5. Възможността от обзавеждане на етапи, т.е. модулно обзавеждане на стаи, благодареине на която можете поетапно да обзаведете Вашата баня, включвайки на първо време най-необходимите модули, а на по-късен етап и екстрите и допълнителни аксесоари. Естествено, в настоящата статия се касае за кухня, но ако все пак сте решили да поръчате цялостно обзавеждане за Вашият дом, то тогава този параметър е много важен.

В обобщение на написаното, смело можем да кажем, че аранжирането на баня, обзавеждането й е сложна задача и е добре да се доверите на опитен дизайнер, човек, който знае как да подходи във всеки специфичен случай.

Нещо повече, този дизайнер ще Ви предостави визията на бъдещата баня в триизмерен вариант, чрез което лесно ще придобиете представа как би изглеждал домът Ви, след обзавеждането.

Няма как да пропуснем и многото промоции и отстъпки ,които гореспоменатата компания предлага на своите настоящи и бъдещи клиенти.

 

Добави мнение по тази тема

Вашето име*:

E-mail (няма да бъде видим за ботове и спамъри)*:

Адрес на сайт:

Коментар:

Blue Captcha Image
Refresh

*

CommentLuv badge