Най-добрите варианти за удобни мъжки обувки за офиса

Въпреки факта, че изискванията за бизнес стил са малко опростени през последните години, мъжките обувки за офиса все още трябва да отговарят на редица правила. Онлайн магазин Orso-store.com предлага богат избор от обувки в класически и модерен стил на конкурентни цени.

Тенденции при мъжките обувки за офиса

Модерните решения са комбинация от позната офис класика и стилни детайли. Ето какво се вижда сега в модните тенденции:

Спортни детайли. Еластичен текстил, еластична подметка, мрежа и ясни геометрични линии за мъжки офис обувки са с дискретна основа, което ги прави подходящи за работа.
Памучен плат. Добра алтернатива на кожата и велура, особено през горещия летен период, поддържаща комфорта на краката.
Небрежен. Дори в бизнес костюм можете да добавите малко улично облекло, ако предпочитате мокасини, оксфорд или броги.
Ярки нюанси. Разбира се, те едва ли са подходящи за зимно и дъждовно време, но през лятото и извън сезона те ще донесат естетическо удоволствие, независимо каква е работата.

Всички горепосочени тенденции при мъжете са насочени към повишаване на нивото на комфорт през работните дни. В същото време дизайнерите предлагат модели, които не само са удобни и не изморяват краката, но и имат оригинален външен вид.

Популярни модели обувки

Представителни Оксфордки

Мъжките обувки за работа в офиса са класически обувки със затворена връзка, които могат да бъдат лачени или кожени. Подходящи за хора с ниски стъпала. Предпочитание трябва да се даде на бежови, кафяви и черни цветове, които ще подхождат на почти всеки външен вид и офис.

Модно Дерби

Подобен на предишния модел, но с отворена връзка и по-малко официален вид. Използваната материя е перфорирана или гладка кожа, велур в различни цветове. Подходящ за офис и различни работни мероприятия, срещи, командировки.

Естетични броги

Истинска лека класика, допълнена от декоративен релеф върху кожата. Колкото по-малко изразителен е моделът на обувките, толкова по-строг е моделът. Може да бъде с отворена и затворена връзка.

Елегантни монаси

Вместо връзка в този тип леки обувки има стилизирана катарама, която играе ролята на декор и поставя акценти. Съчетава се добре с копчета за ръкавели и часовници. Те са универсални, тъй като подхождат както на строги панталони, така и на удобни дънки. Не забравяйте да имате удобна стелка, която не се издига, дори ако се носи цял ден.

Стилни мокасини

Леките офис обувки за мъже приличат на външен вид на мокасини с широка плоска подметка. Този тип обувки се считат за най-удобните за продължително ежедневно носене, но не се допускат във всеки офис.

Универсален Челси

Лаконични, строги, стилни мъжки ежедневни обувки за офиса, които се съчетават с всякакви дрехи и осигуряват комфорт. Перфектната комбинация от бизнес и уличен стил.

Нашият онлайн магазин Orso-store.com представя само най-добрите модели удобни мъжки офис обувки. Можете да получите съвет чрез функционалността на сайта.

Оценка на публикацията
( No ratings yet )
Add a comment