Мъжки ризи са базов елемент от гардероба на мъжете, затова и дизайнерите им обръщат толкова голямо внимание. Красивите и стилни мъжки ризи се страхотна опция за всяка една възрастова категория, а също така и за всякакъв социален статус. Не е тайна също, че мъжките ризи са неизменна част от бизнес и офис стила, като са особено предпочитани от мъже с професии като мениджъри, адвокати, предприемачи и други, които искат задължително външният им вид да внушава респект и да буди възхищение.

Също така модерните мъжки ризи спокойно се конкурират с тениските, леките плетени суитчъри и пуловери, защото дизайнерите всяка година предлагат много разнообразни стилове ризи, изработени от актуални материи за есенно-зимния и пролетно-летния период.

Прави впечатление, че тази година в модните колекции присъстват както традиционните цветове  –  бяло, черно, светло сиво, бежово, тъмносиньо, така и други нюанси, които не се срещат толкова често, например розово, тюркоазено, ментово, синьо, жълто, оранжево, горчица, лилаво и други.

Колкото до универсалната бяла риза, то тя не престава да изглежда все така елегантна и празнична, като отразява добрия вкус на своя притежател.

Разбира се, съществуват както по-универсални, така и по-впечатляващи модели, особено ако говорим за ризите на flaro.bg в младежки стил. Класическият силует, който използва  характерна яка, маншети, джобове съществува отново в своя добре познат вид, но дизайнерите са измислили и други, наистина много вълнуващи модели.

Непременно трябва да споменем и мъжките карирани ризи, които могат да бъдат носени както от по-зрели мъже, така и от младите момчета. Няма да подминем също и модните мъжки ризи, изработени от по-плътни материи, които могат да се превърнат в разкошна част от есенно-зимния гардероб. Комбинациите на такива ризи със суитчъри и дънки, както и други актуални панталони, са повече от впечатляващи.

А що се отнася до пролетта и лятото, наистина си струва да актуализирате гардероба, като изберете модни леки ризи, изработени от дишащи материи, разнообразени с щампи или издържани в класически, едноцветен вариант.

 

Добави мнение по тази тема

Вашето име*:

E-mail (няма да бъде видим за ботове и спамъри)*:

Адрес на сайт:

Коментар:

Blue Captcha Image
Refresh

*

CommentLuv badge