Аксесоарите са елемент, който освен завършваща тоалета ни роля са и доста практични като приложимост. Несъмнено такава роля изпълнява и един мъжки колан, който според стилистите може да издаде дори пикантни неща от характера на господина, който го носи. Модерни, спортни,класически тези атрибути са разнообразни и е добре да имаме елементарни познания за това кога, как и с какво трябва да се съчетават. Класическите модели мъжки колани са доста адаптивни като аксесоар, който дори може да се постави и на спортен панталон. Но както е ясно отново зависи каква е цялостната визия която се търси и дали спортното облекло би приело класически колан. Ето няколко съвета за това как е прието да се носи този аксесоар.

  1. Деловият мъж много внимателно трябва да подбира аксесоарите си. Тук излишните накити, кичозните колани са недопустими. Много господа напоследък дори заменят колана с тиранти, но тази тема ще засегнем по-обстойно в някоя от другите си публикации. И за да се върнем от това лирично отклонение ще кажем, че класическият мъки колан задължително трябва да е от естествена кожа. Качествен, елегантен, в черно или кафяво. Това е класиката в жанра! Лентата при класическите модели е доста по-тънка ако я сравним с тези за спортни облекла. Никога този класически мъжки колан не бива да е твърде малък или голям. Размерът се определя по следния начин-пробвайки колана остатъка от лентата след закопчаването не бива да е над една трета от общата му дължина. Много грозно стои колан, който се навили около кръста си два пъти или пък обратното-да не достига за да направите закопчаване дори на последната дупка.
  2. За спортните колани можем да споделим доста неща, но това което е най-важно тук за да не ви обременяваме с излишни факти е това, че възможностите са доста и като ширина на лентата, цветово разнообразие и материал за изработка. Разбира се, правилото за размер е идентично както при класическите варианти.
  3. Катарамата и типа на закопчаването на колана пък според специалистите е доста издайническо за характера на мъжа. Тези със скрито позициониране говорят за мъж, който не обича да изразява чувствата си. Тези потайни натури могат умело да манипулират и да прикриват истината. Така че, по на далеч от мъже, носещи такива катарами. Класическото закопчаване е не просто традиционно. То е за уравновесени и успели в живота мъже. Такива, които не се притесняват да изразят мнение и да кажат какво мислят директно в очите на събеседника си.

Разбира се, какъв колан ще изберете решавате Вие. За нас бе важно да покажем, че дори един мъжки колан може да има особена роля за цялостната визия.

Рейтинг
Автор
Общ рейтинг
5 based on 3 votes
Марка
rockbunkerbg.com
Продукт
Мъжки колан

Добави мнение по тази тема

Вашето име*:

E-mail (няма да бъде видим за ботове и спамъри)*:

Адрес на сайт:

Коментар:

Blue Captcha Image
Refresh

*

CommentLuv badge