МОНТАЖ НА ВАНА – УСЛУГА ЗА ГРАД СОФИЯ И СОФИЙСКА ОБЛАСТ

Поръчайте монтаж на вана от професионални водопроводчици

Свързването и инсталирането на вана е труден и отнемащ време процес, който изисква точно разбиране на характеристиките на монтаж на всеки тип модел, особено при хидромасаж. Професионалистите на Vodoprovodchik.net с повече от 10 години практически опит ще Ви помогнат да поставите внимателно нова вана, да я фиксирате надеждно и красиво да уплътните фугите.

Ние гарантираме високо качество на услугите, връзка до ключ, както и възможността да се обадите на майстор във всеки квартал на София или Софийска област. Поръчването за монтаж от нас е равносилно на извършване на работа в същия ден на достъпни цени.

Висококачествен монтаж на вана с всякаква сложност

Всеки наш специалист е работил като водопроводчик над 10 години, което ни позволява да намираме най-добрите решения в най-трудните ситуации. За нас не е проблем да монтираме вана с всякаква сложност, ние ще извършим монтаж не само в големи, но и в малки бани на стари апартаменти, нови сгради, както и частни къщи, включително дървени. Извършваме монтаж в цяла София и Софийска област.

Vodoprovodchik. Net  ще инсталира модел с всеки вид конфигурация:

  • акрил, метал (алуминий, стомана, чугун), камък;
  • стандартни, кръгли, овални или ъглови;
  • хидромасажни вани, джакузи;
  • на рамката или краката;
  • нова или стара.

Ако е необходима инсталация на джакузи, всички елементи ще бъдат правилно свързани към електрическата мрежа, а окабеляването е внимателно изолирано и защитено от контакт с вода. Гарантираме абсолютна безопасност и никакви проблеми при работа.

Инсталирането на ваната няма да отнеме много време. Тя ще бъде стабилно фиксирана към пода или стената, независимо от какъв материал е направен. Няма да допуснем появата на драскотини и вдлъбнатини по метала или пукнатини по акрила.

Водопроводчикът внимателно ще регулира височината, ще провери нивото на правилната инсталация, ще свърже сифона, както и захранването. След проверка той монтира и третира фугите в контакт със стенни повърхности с уплътнител на надеждна марка.

Монтаж на вана – евтино и бързо!

В услугата “Водопроводчик нет” винаги има майстор, който е готов незабавно да отиде на точния адрес и да инсталира оборудването. Цената на услугите на нашите специалисти е стандартна, а цената за инсталиране на ваната е една от най-добрите в София. В същото време предоставяме отстъпки от 10% за редовни клиенти. Също така цената ще бъде намалена за хора в пенсионна възраст и при поръчка на големи обеми ВиК работа.

Ние извършваме монтаж на ваната на достъпни цени, но сме абсолютно уверени в безупречното качество на услугите. Следователно монтажът в панелна къща или нов апартамент е придружен от гаранция до 5 години. Колко струва монтажа, можете да разберете предварително от ценоразписа.

Ако по време на използване на ваната възникнат неизправности или течове, свържете се с мениджърите на гаранционния сервиз. Отделът е създаден специално за бързо разрешаване на спорни ситуации и веднага ще получите отговор.

Оценка на публикацията
( 1 assessment, average 5 from 5 )
Add a comment