nujni-ste-jiviМедиите масово взимат снимки от социалните мрежи  и си правят материалите, а това редно ли е? Това е моят въпрос…, като той е по-скоро риторичен…

И така, скъпи приятели … Днес направих проверка в медиите, като повод на проверката ми бе възмущението на хиляди хора, изразяващо се чрез негативни коментари, по отношение на това, че се ползват материали от лични профили за масовата аудитория. И да не бъда досаден ще карам по същество….

За мен е долно и отвратително медии да взимат снимки на хора, особено когато хора ни напускат от този свят, от техните профили в социалните мрежи (предимно Facebook). Какво правят “журналистите” в момент, в който стане трагедия и се появи информация за лицата – техните имена? Почва едно ровене в социалните им профили. Злобно, долно, нагло и отвратително…

Е, скъпи приятели, журналисти, не забравяйте, че подобни долни постъпки не биват подминавани от Природата.

Тъжно, евтино, долно … не го правете!

Е, за да бъда още по-точен, ще кажа, че повод за написването на това мое възмущение е трагичния случай в Яхиново, където пет млади живота “отлетяха” от нашата Земя.

Точно тогава журналистите се активизираха и натрупаха много … не знам и аз какво …,

Ще завърша написаното със следното послание

Предай нататък! Запали свещ за българите – за живите и загиналите при катастрофи
“Нужни сте ни живи” е мотото на кампания, започната от български медии. Запалете свещ – по една за живите и за умрелите и така да покажем национална съпричастност към жертвите на безразсъдното поведение на пътя.

Продължава тук:  http://www.blagoevgrad.eu/nujni_ste_jivi.html

Добави мнение по тази тема

Вашето име*:

E-mail (няма да бъде видим за ботове и спамъри)*:

Адрес на сайт:

Коментар:

Blue Captcha Image
Refresh

*

CommentLuv badge