valchevМебелна фабрика Вълчев – качество, комфорт, перфектен екип, професионалисти от а до я.

С тези думи може да се определи фирмата, която е една от малкото в България, специализирана в производството на художествена мебел.

Ако търсите оригиналното обзавеждане, то инженерите и проектанти от фабрика за мебели Вълчев ще Ви ориентират най-добре, ще Ви насочат, ще изготвят проект, спрямо Вашите изисквания, след което ще го реализират – без това да коства месеци наред чакане.

Няколко думи и за услугите, които предлага компанията …

Основно се занимава с производство на стилна, масивна мебел, подходяща за хотели, ресторанти, луксозни офиси, домове и други.

Продуктите биват изработвани отвисококачествени дървесни видове, като най-често използваните са дъб и дива череша – материал, който гарантира здравина, дългогодишна експлоатация, добър вид без да се налага да се полагат особени грижи по полиране, почистване, възстановяване.

Основните направления, в които компетенцията е на много високо ниво са: Антрета, Спални,  Бюра, Седална мебел,  Цялостен интериор, Ресторанти, Трапезарни шкафове, Маси, Резбовани решения,  обзавеждане на луксозни кабинети  и проектирането и направата на кухни.

Много е важно да знаете, че компанията разполага и с редица клиенти, които не са от Бългаиря, редовни клиенти има от държавите Гърция, Сърбия, Великобритания, Италия и други страни по Европа.

С професионално отношение, качество и висок професионализъм Мебелна Фабрика Вълчев ще изработи Вашите уникални мебели, ще придаде невероятен облик на Вашият имот, ще направи така, че да почуствате комфорт и наслада на мястото, което посещавате често…

Моете да се свържете с представител на компанията на e-mail: VALCHEV at ABV dot BG или да позвъните още сега на телефон: +359 0899 189 525…

Любезни служители на компанията ще Ви ориентират и ще дадат всичко от себе си за да Ви привлекат като клиент, клиент, който със сигурност ще бъде удовлетворен…

 

Добави мнение по тази тема

Вашето име*:

E-mail (няма да бъде видим за ботове и спамъри)*:

Адрес на сайт:

Коментар:

Blue Captcha Image
Refresh

*

CommentLuv badge