Удовлетворението от покупката на собствен автомобил е част от това да изпитаме свободата от предвижването. Да си зависим от всякакъв друг тип транспорт наистина е неудобство, с което е добре да се справите в даден момент. И именно покупката на автомобил се превръща в решаващ фактор, с който наистина може да се почувствате независими и свободни да пътувате когато и където пожелаете. Имате две основни опции – покупка на чисто нов автомобил от оторизиран представител на съответната марка или пък да заложите на употребявано превозно средство. Повечето българи предпочита кола втора ръка, като основната причина е в това, че финансите им са достатъчни за такъв тип автомобил. При употребяваните превозни средства пък от своя страна съществуват два варианта – покупка от частно лице от страната или от така наречения нов внос, който се предлага от автокъщите, извършващи търговска дейност на територията на страната. Да купиш кола от частно лице си има положителни и отрицателни страни. Като имаме предвид състоянието на пътната инфраструктура у нас е ясно, че задължително ще трябва да инвестирате в ходовата част на автомобила. В това може да се каже е основната причина повечето желаещи да си купят автомобил да избират варианта с внос от страни като Франция, Германия, Италия, Испания и други.

Доста от автокъщите у нас се ползват с доверието на клиентите си. А като се има предвид огромната конкуренция със сигурност няма как това да не е така, защото въпреки високия интерес на българския потребител към колите внос не всяка една автокъща може да предложи достатъчно качествени и изгодни превозни средства, които да отговорят напълно на очакванията на клиентите. Има доста тънкости, които следва да се предвидят при покупката на кола внос и част от тях ще сподели с нашите читатели една от най-доверените и утвърдени на пазара автокъщи за внос на коли – Kapitol.bg. Характерно за една кола е да е с добър външен вид, независимо, че е била ползвана от друг собственик. Ето защо на първо място специалистите от   Kapitol.bg съветват да направите обстоен преглед на екстериора. И така на първо място огледайте боята. Не бива да подценявате дръскотини, блясък, различен цвят на определени детайли по превозното средство. Това е показателно, че има някакъв проблем, който със сигурност ще бъде предпоставка за свалянето на първоначалната цена. Независимо, че ще купувате употребяван автомобил това на практика не е предпоставка за правене на компромиси. Екстериора е важен затова отблизо погледнете уплътнения, лайсни, калници, около фаровете и изобщо всички места, на които лесно може дори с просто око да се установи дали е правено пребоядисване. Когато професионалистите от kapitol.bg избират авомобили внос за своите клиенти те спазват правилото за погалване на автомобила. Така много лесно ще можете прекарвайки длан по боята дали има неравности и нарушения. Действително само специалист може да докаже дали има допълнително нанесен освежаващ слой върху колата, но въпреки това с изброените методи можете и сами да установите дали външния вид на колата внос е оригинален или не.

Не се доверявайте на сто процента на това, което ви казват търговците на вносни коли. В крайна сметка тяхната основна идея е да спечелят и когато предлагат по-евтини коли на много по-висока цена това е част от търговската им политика. Kapitol.bg има свои принципи и правила за подбор на колите внос, които предлага на своите клиенти. Следвайки основната мисия за поддържане на висока репутация не се правят компромиси с превозни средства, които са естетично несъвършени, пребоядисвани или с дефекти.

Съветите на Капитол по отношение на покупката на кола нов внос са насочени също така и към интериора на колата. Тъй като това ще бъде вашата кола то имайте предвид, че комфорта по време на пътуване е препоръчителен. Не бихте желали да купите автомобил с прокъсана тапицерия на седалките, опушен таван, участъци с изгорено от цигари, изпочупени детайли по таблото и т.нат. Захабявания по интериора може да има както и при по-нови возила, така и по-доста по-стари. Всичко това всъщност зависи от отговорността на предишния собственик и дали колата е била добре поддържана и пазена. Без значение дали ще дадете 2000 или 20000 за употребявано превозно средство внос то наистина е желателно купето да е максимално запазено и комфортно.

След като сте огледали достатъчно добре външните белези както и купето на автомобила е време да призовете приятел или независим автомеханик, който да даде становище по отношение на техническата изправност. От Kapitol.bg разполагат с екип от специалисти, които щателно следят за състоянието на всеки автомобил, който се внася у нас. Сърцето на един автомобил е неговия двигател, но освен това има и други системи, които трябва да бъдат анализирани от професионалист. Затова не бива да подценявате техническия преглед на автомобила внос, тъй като от това зависи какви последващи ремонти ще се наложи да заплатите. Не си ли направите сметката добре то колата внос може да се окаже доста сериозен разход, за който не сте предполагали.

Преди всички тези проверки, които следва да извършите по избрания автомобил обаче е от първостепенна роля да си определите бюджет и да направите подбор на автокъщите, които предлагат внос на коли. Kapitol.bg не допускат компромиси при вноса на автомобили и в това е причината клиентите, закупили превозни средства от автосалоните на фирмата да са максимално удовлетворени от направената инвестиция. Тъй като всеки един от желаещите да си купи кола внос разполага с различни финансови възможности то идеята е всеки да направи разумен избор, съобразно това което може да си позволи.

За да предостави на своите клиенти най-доброто решение от Kapitol.bg извършва услугата  внос на коли по поръчка. Така не само, че можете да определите конкретния бюджет, но същевременно с това и да изберен основните параметри, на които да отговаря автомобила. Имате специални претенции по отношение на  цвят, марка, модел, екстри? Това не е проблем, защото от Капитол ще се погрижат да получите безупречния автомобил на добра цена.  Освен това ще имате и гаранция, която е законова за всички автосалони и автокъщи, предлагащи  на българския пазар вносни превозни средства. Не подценявайте покупката на употребяван автомобил. Бъдете максимално отговорни и педантични, тъй като това ще бъде ваша собственост, която да отговоря за безопасното ви транспортиране в желаната посока.

Добави мнение по тази тема

Вашето име*:

E-mail (няма да бъде видим за ботове и спамъри)*:

Адрес на сайт:

Коментар:

Blue Captcha Image
Refresh

*

CommentLuv badge