Колективното пазаруване бележи голям ръст

Бизнесът в България все повече се доверява на сайтове за групово пазаруване.
Много приятели, познати, споделят мнението, че колективното пазаруване им спестявам доста пари, особено в тези тежки времена, в които живеем.
групово пазаруване
Аз лично също съм се възползвал от оферти за групово пазаруване – ползвах намаление за Рафтинг

Единственото ми притеснение е, тази толкова креативна идея да не увехне. Много специалисти, а и аз, сме на мнение, че съвсем скоро
груповото пазаруване ще намали своята популярност.

Този дигитален свят е толкова бърз, толкова динамичен, просто не се знае кое ще успее и кое не. Спомням си преди години, по същия начин онлайн магазините бяха много актуални. То и сега са актуални де, но тогава направиха някакъв невероятен бум.

Няма как да скрия симпатиите си към един много добър такъв сайт за групово пазаруване, а именно Всички Оферти.
Този сайт представлява съвкупност от оферти от най-различни области. Чрез него винаги намирам интересни нещо, вече няколко пъти се възползвах.

За финал – групово пазаруване в България – излиза доста по-евтино, голямо разнообразие от услуги и продукти, “открехва” сетивата ако мога така да се изразя, т.е.
винаги в полезрението ми попада нещо, което винаги съм искал да имам, но съм се колебал, а именно в такива сайтове го откривам.

бум
Ето и някой сайтове за колективно пазаруване:
VsichkiOferti.bg
Grupo.bg
Grabo.bg
Kolektiva
Grupovo.bg
spesti.info
sabor.bg
hitro.bg

СВЪРЗАНИ ТЕМИ:  Първи впечатления от социалната мрежа на Nokia - Ovi
Оценка на публикацията
( No ratings yet )
Add a comment

 1. TV Online

  Полезна статийка за тези които предпочитат да пазаруват онлайн.

 2. матраци

  Само аз ли не съм запален по това?

 3. Хамали

  Според мен е крайно време в сайтовете за колективно пазаруване да спрат да се предлагат само услуги, ами да се предлагат и намалени стоки 🙂

 4. Mira

  Съществуването на такива сайтове без съмнение е от полза за потребителите. Това, което ми прави впечатление, обаче е как доста от офертите са надути няколко пъти, за да може да се намалят след това да кажем със 70% , че и 90% 🙂 Важното е, че има и доста реални оферти между тези, които споменах.

 5. Мобилни телефони

  Тези сайтове може и да са полезни и сега са актуални, но е твърде вероятно след време този бум да отмине, както се казва по-горе в статията, тъй като тези сайтове си имат и своите недостатъци – много е претрупано с оферти и като влезна в сайт и пред мен излизат един куп обяви и вече забравям какво търся.

 6. Мебели в Варна и Бургас

  според мен има още накъде да се развива … тепърва се навлиза 🙂

 7. Петър

  Това, което винаги ме е спирало за групово пазаруване е как ще върна стока, ако тази стока не ми харесва, става или каквато и да е причина.

 8. Ilan

  Пазаруваме редовно по този начин и всичко е съвсем наред.