Какво трябва да знаем за афилиейтската програма на Palms Bet

Имате тематичен спортен сайт, блог или влог, в който представяте различни спортни събития или публикувате ревюта на отделни букмейкъри, игри, онлайн казина и т.н.? В следващите редове можете да научите повече за интересна афилиейт програма от Palms Bet, за нейните бонуси, стъпки за регистрация и процент на комисионни, които да получавате в случай на реализирани продажби. Как по-ефективно да монетизирате своя сайт? Вижте по-долу!

Какво представлява програмата на Palms Bet

Това всъщност е отделна платформа, позволяваща на одобрените партньори на съответната компания да рекламират нейните продукти и услуги. Те, в замяна, получават определен процент комисионна от реализирания оборот на изпратените от тях клиенти. За целта, ако Вие сте одобрен партньор на Palms Bet, трябва да рекламирате нейните услуги и продукти, така че препратените през партньорския Ви линк посетители да употребяват продуктите на компанията и Вие да получавате съответните възнаграждения. Това всъщност е благодарността на букмейкъра за Вашата работа.

За да може системата да Ви идентифицира като партньор и да отчита резултатите Ви, при регистрацията и одобрението Ви в партньорската платформа на Palms Bet, Вие ще получите специален уникален само за Вас линк, през който трябва да препращате посетителите.

Как да се регистрирате

Всеки желаещ да участва, трябва да е наясно, че за да бъде приет в програмата за партньорство на Palms Bet, задължително трябва да си направи безплатна регистрация. Процесът е изключително прост и бърз, така че не би следвало да имате проблеми. Необходимо е: 

  • Да отидете на съответната регистрационна страница;
  • Да попълните обозначените със звездички полета. Това Важи за всички отделни категории, като “Лични данни”, “Данни на акаунта” и т.н;
  • На финала на процедурата по регистрация трябва да поставите тикче за това, че сте съгласни с общите условия.

Какви бонуси и комисионни Ви очакват

Комисионните и бонусите в програмата за партньорство на Palms Bet се определят на база Вашите възможности да привличате клиенти за компанията и те да залагат и употребяват предлаганите продукти и услуги. Стартово, като нов потребител на програмата, започвате с 30% комисионна и ако сте много добър в това, което вършите, има вероятност процентът Ви да нарасне до 35%, 40%, 50%. Като нов партньор, за първите два месеца от участието си, получавате бонус.

За да подобрявате размера на бонусите и процентите на комисионните си, Вие трябва постоянно да показвате все по-добри резултати и те да се задържат дългосрочно.

Важно! Съдържанието не е подходящо за лица под 18 годишна възраст!

Оценка на публикацията
Add a comment