Какви настилки можем да изберем за двора

Изборът на правилна настилка за двора е също толкова важен, колкото и избора на подова настилка за дома. Независимо дали имате голямо или по-компактно пространство, дворната настилка може значително да повлияе на цялостното изживяване в двора ви. Възможностите по отношение на избора на подова настилка за открито са изключително много. Ето и няколко съвети, които надяваме се ще ви бъдат от полза.

Изготвяне на правилен бюджет. Външните подови настилки се предлагат в различни видове, дизайни и на различни цени. Помислете внимателно как желаете да изглежда вашия двор и бъдете внимателни с избора на висококачествени материали срещу нискокачествени. Дори и да разполагате с по-стеснен бюджет, има по-достъпни методи, същевременно с което и изключително здрави. Защо не помислете за асфалтиране на двор . В сравнение с другите варианти, процеса на асфалтиране предлага най-добро съотношение цена-качество-издръжливост.

Външната подова настилка е изложена на различни условия – горещина, студ, влага, сняг. Ако разполагате с покрив и отделен кът за сядане можете да използвате декинг плочки, които могат да бъдат поставени върху вече съществуваща подова настилка. При плочките друго хубаво нещо е, че можете лесно да заменим счупените, вместо да сменяте целия под.

Бетонните подови настилки работят най-добре за открити външни пространства. Ако не харесвате цвета на бетона, можете да тонираме бетонния си под – някои дори го боядисват. Тези подове са предназначени да издържат дълго време.

СВЪРЗАНИ ТЕМИ:  Кои са ключовите моменти в историята на Созопол
Оценка на публикацията
( No ratings yet )
Add a comment