внимание
Пием твърде много, пушим твърде много, харчим твърде безотговорно, шофираме твърде бързо, ядосваме се твърде лесно, лягаме си твърде късно, събуждаме се твърде уморени. И четем твърде малко. Увеличихме притежанията си, но намалихме ценностите си. Говорим твърде много, обичаме твърде рядко и мразим твърде често. Знаем как да преживяваме, но не знаем как да живеем…

Коментари: 4

Христо 31 Oct 2011 в 12:52 pm

Преживяваме, а не живеем. Бачкам по 12 часа всеки ден, спя по 6 и се съсипвам, а не мога да изхарча нищо с парите, които получавам. Почнал съм една книга преди няколко месеца и не мога да я дочета.

Ако бях самичък, въобще няма да е така, а ще си живея много по-леко, но имам семейство да храня с неговите нужди от пари. Тоя кошмар ми е писнал вече, но не виждам друг начин.

Жоро 10 Nov 2011 в 5:51 pm

Аз за мен си знам как да живея.Обаче колкото и да казват че парите не носят щастие , са си необходимост и то голяма в днешния свят.Може да не са всичко , но определено носят облаги 🙂

Калоян Цанков 13 Nov 2011 в 1:06 pm

Жоро, напълно съм съгласен с теб! Този живот трябва да се живее с пари 🙂

парфюми 15 Nov 2011 в 9:55 pm

В тежки времена се живее и се изискват лишения – я сън, я забавления. В последно време и аз страдам от липса на сън, но поне в събота и неделя си наваксвам.

Добави мнение по тази тема

Вашето име*:

E-mail (няма да бъде видим за ботове и спамъри)*:

Адрес на сайт:

Коментар:

Blue Captcha Image
Refresh

*

CommentLuv badge