Знаем ли как да живеем?

внимание
Пием твърде много, пушим твърде много, харчим твърде безотговорно, шофираме твърде бързо, ядосваме се твърде лесно, лягаме си твърде късно, събуждаме се твърде уморени. И четем твърде малко. Увеличихме притежанията си, но намалихме ценностите си. Говорим твърде много, обичаме твърде рядко и мразим твърде често. Знаем как да преживяваме, но не знаем как да живеем…

СВЪРЗАНИ ТЕМИ:  Списък с най-популярните и полезни български социални мрежи
Оценка на публикацията
( No ratings yet )
Add a comment

 1. Христо

  Преживяваме, а не живеем. Бачкам по 12 часа всеки ден, спя по 6 и се съсипвам, а не мога да изхарча нищо с парите, които получавам. Почнал съм една книга преди няколко месеца и не мога да я дочета.

  Ако бях самичък, въобще няма да е така, а ще си живея много по-леко, но имам семейство да храня с неговите нужди от пари. Тоя кошмар ми е писнал вече, но не виждам друг начин.

 2. Жоро

  Аз за мен си знам как да живея.Обаче колкото и да казват че парите не носят щастие , са си необходимост и то голяма в днешния свят.Може да не са всичко , но определено носят облаги 🙂

 3. Калоян Цанков

  Жоро, напълно съм съгласен с теб! Този живот трябва да се живее с пари 🙂

 4. парфюми

  В тежки времена се живее и се изискват лишения – я сън, я забавления. В последно време и аз страдам от липса на сън, но поне в събота и неделя си наваксвам.