Как в  домашни условия и сами да направите от старите обувки – нови, при това шикозни и неповторими. От една страна те ще ви носят удовлетворение, заради това, че сте ги направили със собствените си ръце и въображение, а от други няма как да останете незабелязани. Все пак това е един чифт обувки, които имате само вие в целият свят.

А сега нека пристъпим към съветите:

  1. Какво по-елегантно нещо от дантелата? С малък плат дантела, можете да превърнете скучните си обувки в елегантни и неповторимо уникални. Нужно е само да залепите дантелата внимателно и бавно, накрая да изрежете излишните парчета и сте готови. Дантели има всякакви видове, зависи какво желаете. Ако обувките ви са черни, може да поставите и черна дантела, тя ще бъде стилна и семпла, може да поставите и друг цвят за контраст.
  2. Това предложение е за дамите, които обичат високи токчета. Става въпрос за рисуване върху обувката или по-точно от долната ѝ страна, подметката или по-скоро сводът, който се заформя към токчето. Когато ходите, той се забелязва доста и ако там изберете да поставите някоя рисунка, то няма как всички погледи на не се насочат именно натам. За хората, които могат да рисуват – бъдете смели и развихрете въображението си. За другите, които не са до там добри – можете да съчетаете някои цветове в разнородни шарки или да нарисувате някои прости изображения, като черешки например. Запасете се с бои, които са акрилни и с тънка четчица.
  3. На последно място ще ви дадем и най-простичкият вариант. Намерете си парче плат, някаква лента или по-дълга панделка и я увийте около глезена си, там където по принцип има каишка. Това ще придаде страхотен акцент и определено ще привлича погледите към краката ви.

Източник: https://kapere.com

Добави мнение по тази тема

Вашето име*:

E-mail (няма да бъде видим за ботове и спамъри)*:

Адрес на сайт:

Коментар:

Blue Captcha Image
Refresh

*

CommentLuv badge