Всяка женска фигура е много специална и има индивидуални характеристики, които я отличават от другите. Някои момичета изглеждат по-хармонични или чисто и просто умеят да скрият тромавите пропорции с дрехите. Момичета с широки рамене не са по-рядко срещани от момичетата с широки бедра и тесни рамене. Ако и вие имате така наречената “обърнат триъгълник” фигура може да се случи да имате проблеми в избора на дрехи и свързването им по хармоничен начин.

Подлагането на диети и физически дейности и може да е в полза за гардероба и за постигане на хармония с женското тяло. С помощта на дрехите могат да се прикрият някои недостатъци и да се постигне желания резултат. Невъзможно е да се промени това, което ни е дала природата, но е напълно възможно да се коригира визуалното фигурата. Ето и някои дрехи за 20 годишни момичета: https://fashioncolors.bg/online-moda/damska-moda/дрехите-на-20-ет-годишните-момичета.

Някои модели включват прекалено стегнати рокли и блузи, които очароват всички с характеристики на фигурата;

Кратки болера, якета, правят горната част още по-обемна;

Облекло с яка, фланелки, буйни ръкави и всякакъв акцент върху деколтето;

Туники или тениски, голи рамене; Блузи, ризи и рокли с твърде разноцветни цветове, с хоризонтална лента или ярки отпечатъци; Тънки панталони или гамаши визуално увеличават горната част. Ако неправилните неща от гардероба, могат да ни отърват от усещането за несъответствие на фигурата, то чуйте и за: http://mamaninja.bg/%D0%B1%D0%BB%D0%BE%D0%B3/item/458-приказките-на-татко. Въпреки че, всичко, което трябва да измерим може да стане и с поглед, защото, освен стила, неговата хармония е повлияна от други фактори. Много момичета с широки рамене са сигурни, че ако изправят гърба си, изправят раменете си, а те от своя страна изглеждат още по-големи. Но този ефект се причинява от наклона, който представлява акцент върху зъбната зона визуално и го прави още по-непропорционален. Поради това е необходимо да се поддържа правилната поза и прав гръб, подравняването на раменете ще ви помогне да се отървете от чувството за дисхармония, където се крият недостатъците и изглежда привлекателна фигурата.

Дрехи прикриващи широките рамене

От цялото разнообразие рокли, блузи, поли и пуловери, лесно е да избирате такива неща, които ще помогнат да се скрият недостатъците на фигурата. В същото време основната задача не е да се затворят раменете, а да се създаде образ, който да изглежда хармонично и привлекателно. Дрехите трябва да имат няколко важни характеристики:

Цвят – Най-добре е да изберете тъмни за горната част и леки за долната. Студените и матови нюанси визуално скриват размера. За момичетата с фигура “обърнат триъгълник” са строго забранени лъскавите блузи, белите ризи или блузи, тениски с три или повече цвята.

Деколте – рокля и блуза е най-добре да се носи с V-образна или U-образно деколте, то визуално стеснява раменете и премества фокуса към областта на гръдния кош, като помага за прикриване на дисбаланса. Дъното на полата или роклята трябва да се разширява от бедрото, като визуално увеличава обема на долната част на багажника. В този случай талията може да бъде ясно изразена и подчертана или може да е скрита в обикновен силует.

За блузите е най-добре да се избира в стила на “прилеп”, размерът на облеклото ще ви помогне да скриете размера на раменете и гърдите. В този случай дължината трябва да бъде най-малко до средата на бедрото или по-дълга. Панталоните и дънките за момичета с широки рамене и тесни бедра трябва да се избират свободно. Тесните визуално разширяват още повече горната част. След като се научите да избирате правилните дрехи ще може да хармонизирате имиджа и да изглеждате привлекателно. Тогава никой от околните няма да забележи широкото рамо, наслаждавайки се на красивото изображение.

Добави мнение по тази тема

Вашето име*:

E-mail (няма да бъде видим за ботове и спамъри)*:

Адрес на сайт:

Коментар:

Blue Captcha Image
Refresh

*

CommentLuv badge