Как да направим детокс против паразити

Детокс против паразити

Добре е да правите прочистване на организма два пъти в годината — през пролетта и есента. Преходните сезони са идеалният момент да извършите “преоценка” на своето здраве и да проведете детокс, посредством хранителен режим и добавки с натурални съставки. От онлайн магазин Biotica съветват да започнете прием на качествени продукти за изчистване от паразити, които могат да окажат доста негативен ефект върху вашия организъм.

Как можетв да прочистите организма си от паразити?

Паразитният детокс е възможен, когато промените хранителните си навици и включите в дневното си меню и някои видове добавки, които ще помогнат за очистването. Добре е да избягвате мазните и преработени храни, заменяйки ги със свежи продукти — плодове и зеленчуци, фибри и др. Млякото и месото също създават благоприятна среда за паразитите, а билковите екстракти и чесънът на свой ред помагат за тяхното елиминиране и постигането на здравословна микрофлора.

Кои продукти са подходящи за детоксикиране?

Хранителната добавка Паразитакс (паразит клийнър) е добро средство за детокс, защото съдържа екстракт от Резене. Освен прочистващите си свойства, продуктът е популярен и с антибактериалния си и успокояващ ефект. Разработен е изцяло на натурална основа и е част от групата препарати, наречени “адюванти”. Самото действие на добавките против паразитни микроорганизми и за детокс се състои в следното:

  • отстраняват от тялото паразитните организми и вторичните продукти в резултат на тяхната дейност — обикновено се появяват в храносмилателната и пикочната система;
  • оказват профилактичен ефект и успешно предотвратяват появата на вируси, гъбички и бактерии — дори и детоксът да е бил успешен, ако не проведете адекватна превенция, шансът да се сдобиете отново с тях е значителен; 
  • поддържат добра микрофлора в червата — освен да предпазват вътрешните органи антипаразитните хранителни добавки имат благоприятен ефект и върху работата на стомашно-чревния тракт; 
  • имат спазмолитично и успокояващо действие — това е още един огромен плюс в полза на детокс продуктите против паразити.

Вредните микроорганизми във вашето тяло биха могли да направят доста поразии, ако не се погрижите за тяхното елиминиране. Препоръчително е да приемате храни и добавки с антиоксидантни свойства, както и да пиете билкови чайове с цел пречистване. Пробиотиците и пребиотиците са също надеждно средство, за да не се превърнете в гостоприемник на паразитни агенти.

Оценка на публикацията
( No ratings yet )
Add a comment

  1. Петър

    Трябва задължително поне 36 часа на вода, може малко плодове налрая